Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ingilizce olaraktan kısa ya da uzun farketmez aslında öyküler lazım bana. popüler şeyler veya çok ünlü şeyler, iç acıtan cinsler falan ne olursa. var mı böyle adam akıllı bi kaynak ben bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 up :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Edgar Allen Poe, Oscar Wilde, Anton Çehov, Guy De Maupassant, G.G. Marquez, Virginia Woolf, William Faulkner, Ernest Hemingway, Leo Tolstoy, Nikolai Gogol... Aklıma ilk gelenler. Bunları nette arasan bile bulursun tahminimce İngilizce kısa öyküleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Sylvia Plath en iyi öykücülerden biridir bence, şiddetle tavsiye edilir - yanında bir de tuzlu tekila gerekir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 saolun bari en azından yazar adlarıyla arattırayım = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 guy de maupassant - the best short stories Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar