malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 arkadaslar ben yeni aldıgım shell e sphere_linux u kuruyorum .tgz uzantılı dosyayı acıp gerekli degisikleri yaptım ve karsı tarafa attım herseyi hallettikten sonta ./spheresvr& yazıp server calıstırmaya calıstım ama -bash :Permission denied sonunu verdi bende shellden yetkili biriyl konustum bu sorunu bu klasorleri copy pasle atamazsın diyo illa t.gz uzantılı sekilde oraya atıp orda acmam gerekyomus doorumu dogruysa oraya bu sekilde atınca nasıl acıcam beni bi bilgilendirirmisiniz saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Up..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 tamam calıstırma konusnu hallettim am bu seferde spheresvr calısınca .scp,2444)WARNING: can't find definition for 'c_lizardman'! ERROR:(table_x.scp,2444)Undefined symbol 'c_lizardman' (table_x.scp,2445)WARNING: can't find definition for 'c_lizardman_mace'! ERROR:(table_x.scp,2445)Undefined symbol 'c_lizardman_mace' (table_x.scp,2446)WARNING: can't find definition for 'c_ratman_w_sword'! ERROR:(table_x.scp,2446)Undefined symbol 'c_ratman_w_sword' (table_x.scp,2447)WARNING: can't find definition for 'c_m_goblin'! ERROR:(table_x.scp,2447)Undefined symbol 'c_m_goblin' (table_x.scp,2454)WARNING: can't find definition for 'c_lizardman_mace'! ERROR:(table_x.scp bu tip hatalar weriyo nedeni nedir acaba?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=46532[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 saol unu hallettim ama halen console daki loding... lerle ugarsıyorum ornegin Loding.. script/item_misc.scp ye gelip kitleniyo oolece kalıyo telnet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 buda bi ornegi telnetten boole oluyo ; Indexing 214 scripts... Loading file scripts/chars/char.scp Aborted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar