toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 riva florya ada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Fenerbahçe'nin geliri Galatasaray'dan daha fazladır zaten kimse buna itiraz etmiyor, eldeki gayrimenkullerle de sidik yarıştırmanın alemi yok. Boş arazinin Galatasaray'a bir getirisi yok; fakat özellikle Riva'da imar planlarının netleşmesiyle beraber önemli bir potansiyel oluşacak. Galatasaray'ın dilenmesi ne demek orasını da anlamadım, Galatasaray'a yapılan ama diğer kluplere yapılmayan bir "kıyak" göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 alakasız bi yerde de apartmanı var gs'nin unuttum şimdi geçen sene okumuştum bi gazetede tsl'deki klüplerin gayrimenkulleri diye zaten başka klübün yok gayrimenkulü,kiralık falan hep bi galatasarayın var diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mecidiyeköydeki Futbol AŞ yönetim binası olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 o var ona ek olarak bi de bi yerde apartman dairesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar