TeadoR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Girmiyeli uzun zaman olmustu ama bakıyorumda eskılerden pek azı gerı gelmıs baya kapalı durdumu server lakın ben askerde oldugum dan pek takıp edemıyordum ve hala askerdeyım yenı farketdım şifreyi bile zor hatırladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 a.s ,hoşgeldin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 eski tat yok bab...sende hiç bulaşma.. der ve uzaklara gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeadoR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 evet kımse yok nerde patıcıler anlmıyorum kendımı ynlız hıssettım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Ah canım . İmza da süpermiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar