Osso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 elde çıkan lekeri görnce aklıma çamaşır geldi:S geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 aynısını yazmaya girdim osman allah belanı çaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kalplerimiz birmiş demekki canim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 lan zibidiler dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Karaciğerden olabilir dedi doktor , enzimlere bakıcak bir de tam kan sayımı istedi . Verdim kan man . İçkiyi falan da bıraktımdı gerçi baya bi , bakıcaz artık . Doktor bişey çıkmaz dedi , ondan rahatım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 gecmış olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 karaciğerden olabilir de içkiden olmaz. bu yaşta zor. ailede karaciğer rahatsızlığı, şeker filan varsa bi ihtimal ondan olabilir. güneşte çok kalmaktan da olabilir. gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 açık tenlilerde böyle dediğin gibi lekeler olabiliyor genelde yaşlılarda daha sık görünüyor ama genç yaşta bu lekelerden oluşan kişilerde görmedim değil yane :) eğer o açık tenli kişilerde oluşan lekelerdense geçme ihtimali yok ancak lazerle düzeltirler ki bu konuda da emin değilim. benim yüzümde fazla güneşlenmekten bi leke çıkmıştı sormuştum bi cildiyeciye lazerle alırız demişti ama kendi kendine geçti 1 ayda gerek kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur güneş lekesi falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar