Caylak Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 merhaba herkese.Geçen bir arkadaş sormuştu bu soruyu,forumlarda baggio da açıklama getirmişti.dediğini yaptım fakat olmadı? [speech wop] on=in nox cast 20 [skillclass 0] on=@login speech=wop bu şekilde yazmıştı baggio.Birisini spherespeech içine diğerini de spheretables ın skillclass 0 dizinin altına yazdım zaten de öyle olması gerekiyor sanırım.Eğer yardimci olabilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 E tamam? Oyun için bir oyuncu In Nox dediğinde in nox büyüsünü atıcak. Sanmıyorum Baggio'nun bir hata yapıcağını ama insanlık hali, yapmış olabilir.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caylak Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 :) ben de hata yapmadığını düşünüyorum ama çalışmadı işte.Ben bir hata yaptıysan;nasıl bir hata yaptığımı bilmiyorum.Neden çalışmıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Daha önceden bir @Login varmı [SKILLCLASS 0] 'ın altında? Bi kontrol ediver.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits [Bu mesaj Shock_The_Bizkit tarafından 05 Mart 2003 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ne icin böle bişi kullanıyorsunuz ki? anlamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 iyide o tip uygulamalar fazla lag yapmazmı? onun yerinne daha basla seyler yapsanız mesela item yapsak? iteme cevirelim... [plevel 1 konusurkenbuyu] [function konusurkenbuyu] if (!) src.sysmessage YEAH BABY src.newitem=i_buyu_atarim src.act.equip return 0 endif if () src.sysmessage SHIT BABY src.consume i_buyu_atarim return 0 endif 0 [itemdef i_buyu_atarim] id=i_worldgem_bit name=asdasdadsadsads type=t_comm_crystal layer=99 weight=0 on=@create speech=yazarim_atarim type=t_eq_script on=@Equip type=t_comm_crystal src.flags=|08000 attr=|attr_newbie|attr_move_never [speech yazarim_atarim] on=us jux if ( > 10.0 ) cast 01 return endif on=in mani ylem if ( > 10.0 ) cast 02 return endif ---------------------------------------- kelime hataları olabilir, calısmıya bilir, 2 büyü yaptım gerisini siz yaparsınız ... afasdfsdafasdf [Bu mesaj Skymaster tarafından 05 Mart 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Ha speech scriptleri zaten her konusmanizi check ediyor bu arada, aralarina bir tane daha eklemek lag falan yapmaz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bu arada in nox dediginde eleman cast 20 diyecez dogal olarak gene target cikacak targete buyu atmaya kaltiginizda gene inox diyecez gene targetcikacak.................[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caylak Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: CEDAY, 05 Mart 2003 19:39 tarihinde demiş ki: ne icin böle bişi kullanıyorsunuz ki? anlamadım da :) anlatıyım o zaman.Mesala farklı bir skillclass daha açtım diyelim.Druidler için olsun diyelim.Karakter yaratırken ona bir de invis bir spellbook verelim.İçinede sadece bir kaç büyü ekleyelim mesala summon c.Büyünün rün sözlerinin de farklı olmasını istiyoruz.Bu şekilde yazarak büyü yapabileceği için say makrosunu kullanarak büyü yapmasını sağlayabiriz.Druid book yapıp invis scroll üzerinden büyü yapmasından daha mantıklı geldi bana.Çünkü o zaman büyü makro ile yapılamıyor;her seferinde kitabı aç tıkla falan...sadece merak ettim ve denemek istedim. :) Yine de yardımcı olan herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 [PLEVEL 1] hede [FUNCTION hede] say hedeeee!! cast xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caylak Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: CEDAY, 06 Mart 2003 01:36 tarihinde demiş ki: [PLEVEL 1] hede [FUNCTION hede] say hedeeee!! cast xxx Bu şekilde ben de yaptım oluyor ama ben farklı skillclass lar kullanıyorum.Bu şekilde yaparsam bütün skillclass lar bunu kullanabiliyor.Var mı acaba farklı bir çözüm yolu?Skymaster'ı9n kini daha denemedim.Yine de sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 [FUNCTION hede] IF (!=1) RETURN 0 ENDIF SAY hedeeee!! cast xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bu en basiti tabi, cok daha karısık ve güzel şeyler de yapılabilir ama vakit alır biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caylak Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Hey bu benim aklıma gelmemişti :) çok yardımcı oldun sağol.Yeni fikirlerin aklıma gelmesine vesile oldun :D Vizelerime daha 2 ay var yani vaktim çok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar