Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deniz feneri

Killer

Öne çıkan mesajlar

1)
said:
yardım yapılanların cogunun okuma yazması yok nasıl egıtılecekler ayrı bır mevzu

Torna tesviye, marangozluk, berberlik eğitimi vereceğin adamın okuma yazma bilmesine gerek yok. Kurstan bilgisayar mühendisi çıksın demiyorum zaten.

2)
said:
bırde uni mezunu ıszıler olayı var kı oda ulkedeki egıtım sıstemının dandıklıgındendır o mezunların aradında kac tane bogazıcılı istanbul unili odtu lu var ?

YÖK bas bas bagırdı yenı unı acacagınıza mevcut unileru kalıtelı hale getırın dıye adamlar sallamadı

Fırat uni su urunlerı mezunu yada Cumhuriyet Uni antropoloji mezunu zor ıs bulur bu ulkede

peki niye bu bolumler haddınden fazla var neden gunumuz sartlarına gore ıstıhdama gore bolum acılmıyor oda baska hıkaye

Bu kısma zonuna kadar katılıyorum, bunları da yazacaktım, konu sapmasın diye es geçtim.

3)
said:
İş bulacağından nasıl bu kadar emin olabildiğini anlayamıyorum. Üniversite mezunları bile iş bulamazken, tahsili olmayan, yaşı artık geçmiş insanlara kurs verdirip onların iş bulacağına inanmak saflıktır.

Ki bu derneğin yardım ettikleri kişiler arasında yaşlılar, sakatlar falan da var, onlara da iş bulsan süper olacak, hazır herkesi işe soktun, bizim amcaoğluna da bir yardım plx.

Elinde mesleği olan adam her zaman iş bulur, korkma. Vasıflı adam 2 gün boş gezer, 3. gün işe başlar. İşsizlik denilen olgu 2. maddeden (aslında eğitim sistemimizin komple dandikliğinden) ve eğitimsiz, vasıfsız adamın çok olmasından kaynaklanıyor (2. madde üzerinden bir meslek lisesi yazısı da yazardım ama yazmıyorum).
Hiç çalışamayacak durumda olup da bir lokma ekmeğe muhtaç adama elbette yardım edilir, ama burada da bol duygu sömürülü, itici yayınlar giriyor devreye.
Sosyal ağlarda paylaş

İşsizliğin kaynağı nasıl eğitimsiz, vasıfsız adamın çok olması olabilir? Eğitimli adam iş mi uyduracak? İşsizliğin sebebi ekonomi şu bu dersin anlarım da, bu kadar alakasız bir sebep olamaz.

Kaldı ki üniversiteler vasıf kazandıramıyor ise, bir derneğin kursu nasıl yapacak bu işleri?

[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 18:56 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

oyle dese sorun degil

muslumanalr oradan yardim yapiyo

bu son derece art niyetli ve tehlikeli bir cumle

ben muslumanim ve yardim oradan yapmiyorum

ama horace in ve bilumum bu gibi dusunen kisilerin gozunde biz musluman degiliz ayni siyasi gorusu paylasmadigimiz icin bu ucmlede cok guzel sekilde aciga koyuyor bunu

hayir yani birlik beraberlik kardeslik filanda sen insanalri ideolojiye gore musluman yaparsan olmaz bu isler

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 00:20 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Horace'dan günün son dakikalarında günün son bombası gelmiş.
"DF'yi destekliyorsan müslümansın, desteklemiyorsan değilsin."

Yok hayır, ben inatla, tüm yobazlarına rağmen bu dine inanmaya devam edeceğim.

Konu da kapanır zaten artık.

Edit: Günün son anlarıymış.

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 00:28 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

lafin alti ustu yok gayet acik ve net ozturkce ima yok bisey yok

"müslümanlar ordan yardım yapıyo biz yapmayalım diyorsanız bunu da anlarım. artık anlayabiliyorum."

ac bakalim bu cumleyi huun efendi

size gore muslumanlar ordan yardim yapiyor o yuzden yapmak istemiyor karaliyorsunuz

muslumanalr oradan yardim yapiyor diyesiz yapmak istemiyorsaniz musluman olmamaniz lazim

anlami var direk

"artik anliyabiliyorum" eklentisi ise amaci ve dusunceyi cok guzel belli ediyor

daha fazlada yorum yapabilirim ama malum siyaset/din yasak

ama gidin istediginiz dilbilimciye sorun bilmiyorsaniz acsin
gaf yada yanlis yazim oldugunu sanmiyorum oyle olsa duzeltirdi yanlis anlasilmasin diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...