Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 deniz feneri = dolandırıcı,şovcu dolandırıcı şov işte hepsi bir arada bence... bence sadece bi bilgim yok dernek hakkında ama gözüm tutmuyor [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 18:04 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yeşil sermayeye günahımı bile vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bak yeşil yeşil. ya da bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 1) said: yardım yapılanların cogunun okuma yazması yok nasıl egıtılecekler ayrı bır mevzu Torna tesviye, marangozluk, berberlik eğitimi vereceğin adamın okuma yazma bilmesine gerek yok. Kurstan bilgisayar mühendisi çıksın demiyorum zaten. 2) said: bırde uni mezunu ıszıler olayı var kı oda ulkedeki egıtım sıstemının dandıklıgındendır o mezunların aradında kac tane bogazıcılı istanbul unili odtu lu var ? YÖK bas bas bagırdı yenı unı acacagınıza mevcut unileru kalıtelı hale getırın dıye adamlar sallamadı Fırat uni su urunlerı mezunu yada Cumhuriyet Uni antropoloji mezunu zor ıs bulur bu ulkede peki niye bu bolumler haddınden fazla var neden gunumuz sartlarına gore ıstıhdama gore bolum acılmıyor oda baska hıkaye Bu kısma zonuna kadar katılıyorum, bunları da yazacaktım, konu sapmasın diye es geçtim. 3) said: İş bulacağından nasıl bu kadar emin olabildiğini anlayamıyorum. Üniversite mezunları bile iş bulamazken, tahsili olmayan, yaşı artık geçmiş insanlara kurs verdirip onların iş bulacağına inanmak saflıktır. Ki bu derneğin yardım ettikleri kişiler arasında yaşlılar, sakatlar falan da var, onlara da iş bulsan süper olacak, hazır herkesi işe soktun, bizim amcaoğluna da bir yardım plx. Elinde mesleği olan adam her zaman iş bulur, korkma. Vasıflı adam 2 gün boş gezer, 3. gün işe başlar. İşsizlik denilen olgu 2. maddeden (aslında eğitim sistemimizin komple dandikliğinden) ve eğitimsiz, vasıfsız adamın çok olmasından kaynaklanıyor (2. madde üzerinden bir meslek lisesi yazısı da yazardım ama yazmıyorum). Hiç çalışamayacak durumda olup da bir lokma ekmeğe muhtaç adama elbette yardım edilir, ama burada da bol duygu sömürülü, itici yayınlar giriyor devreye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 İşsizliğin kaynağı nasıl eğitimsiz, vasıfsız adamın çok olması olabilir? Eğitimli adam iş mi uyduracak? İşsizliğin sebebi ekonomi şu bu dersin anlarım da, bu kadar alakasız bir sebep olamaz. Kaldı ki üniversiteler vasıf kazandıramıyor ise, bir derneğin kursu nasıl yapacak bu işleri? [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 18:56 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 bu arada piyasada iş var ama çalışmak isteyen yok pek gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 @Werewolf, anlamamak ve anlamak istememek arasında ince bir çizgi var, sen hangisisin anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Tartışmak anlamsız. "Vasıflı eleman bu ortamda iş bulur, iş bulamayanlar vasıfsız." deyip işsizliği işsizlerin vasıfsızlığına bağlayacak kadar gerçekten kopuk yaşıyorsan uğraşmaya gerek yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 EL FENERİ VAR OLMAMI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Aynen öyle diyorum (Taa ilk sayfadaki mesajımdan C/P): said: İşsiz dediğiniz adamlar ya doymuş sektörlerin üni mezunları ya da hepten vasıfsız, mesleksiz adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 deniz feneri var lamba var. heryer ışık ürettiğini iddia eden şeylerle dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: müslümanlar ordan yardım yapıyo biz yapmayalım diyorsanız bunu da anlarım. artık anlayabiliyorum. yani oraya yardim yapmiyanlar daha dogrusu bu adamalri desteklemiyenler dinsiz senin gozunde /golfclap [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 00:06 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 :| commentsiz kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 horace kısaca diyoruzki birileri işte bu kisve altında bu paraları cukkalıyor bariz bir şekilde ispatlanmış şeyler bunlar. sende diyorsun ki müslüman sermaye diye karşı çıkıyorsunuz oluyomu sence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 oyle dese sorun degil muslumanalr oradan yardim yapiyo bu son derece art niyetli ve tehlikeli bir cumle ben muslumanim ve yardim oradan yapmiyorum ama horace in ve bilumum bu gibi dusunen kisilerin gozunde biz musluman degiliz ayni siyasi gorusu paylasmadigimiz icin bu ucmlede cok guzel sekilde aciga koyuyor bunu hayir yani birlik beraberlik kardeslik filanda sen insanalri ideolojiye gore musluman yaparsan olmaz bu isler [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 00:20 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hristiyanlar ordan yardım yapmadığına göre yorumun biraz fazla zorlama. ve bence asıl tehlike her lafın altından birşey aramak. şu pati aleminde doğru düzgün cümle kuran pekaz kişinin olduğunu da dikkate alırsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Horace'dan günün son dakikalarında günün son bombası gelmiş. "DF'yi destekliyorsan müslümansın, desteklemiyorsan değilsin." Yok hayır, ben inatla, tüm yobazlarına rağmen bu dine inanmaya devam edeceğim. Konu da kapanır zaten artık. Edit: Günün son anlarıymış. [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 00:28 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ama kastedilen birazda "müsliman adam ordan yardım eder" gibi bişi olabiliyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yeşil sermaye kelimesinden başka bi anlam çıkaramadım. netice itibariyle kim yardım yapıyorsa "sermaye" o. salaklığıma verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 lafin alti ustu yok gayet acik ve net ozturkce ima yok bisey yok "müslümanlar ordan yardım yapıyo biz yapmayalım diyorsanız bunu da anlarım. artık anlayabiliyorum." ac bakalim bu cumleyi huun efendi size gore muslumanlar ordan yardim yapiyor o yuzden yapmak istemiyor karaliyorsunuz muslumanalr oradan yardim yapiyor diyesiz yapmak istemiyorsaniz musluman olmamaniz lazim anlami var direk "artik anliyabiliyorum" eklentisi ise amaci ve dusunceyi cok guzel belli ediyor daha fazlada yorum yapabilirim ama malum siyaset/din yasak ama gidin istediginiz dilbilimciye sorun bilmiyorsaniz acsin gaf yada yanlis yazim oldugunu sanmiyorum oyle olsa duzeltirdi yanlis anlasilmasin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 oradan yardım yapan müslümanlar var diyeyim o zaman. neticede ben de oradan yardım yapmıyorum lakin müslümanım. öküz altında buzağı aramayınıs pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 cevir kazi yanmasin oluyor buda -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 di mi. ne yapsam boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 sizde abartmayın adamın derdine milletin müslimanlığına laf edicek, yapmayın lütfen. ama yeşil sermaya ordan yardım ediyo diye ben etmek istemiyebilirim cok normaldir bu, aynı oluşumun bı parcası olmak istemiyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: Son reklam filmleriyle birlikte benim gözümde manen bitmiş insanlardır deniz feneri. Yav , adam senden yardım istiyor sen onu 70 milyon insana duyuruyorsun , dilenci yapıyorsun zavallıları... Akuma artı bir. Böyle reklam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar