guden Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mikrodalga fırın almaya karar verdim ve merak ettim acaba aynı zamanda mikrodalga ve ızgara özelliği gösteren fırın var mı? Geçen bi mağazaya gittiğimde içinde ızgaralar olan bir tane gördüm ama zamanım olmadığı için soramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 içinde ızgaralar olan mikrodalga ilginç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mikrodalga değildir o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 mini-fırın oluyo bildigim microdalganın turk versiyonu :D icinde ızgara yapabiliyosun ama mikrodalga degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 mikro dalgayla izgaranin formati farkli abi bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 var öyle mikrodalgalar, fırın olarak da çalışan, ama ızgara olmaz içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hem normal fırın hem mikrodalga gibi çalışan çakma fırınlar var bende biliyorum. fırın olarak çalıştırdın mı koy içine bi tel ızgara diz üstüne oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 mini fırın yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 var da çok pahalı. ona verceen paraya bi mini fırın bi de mikrodalga alırsın, ayrıca ucuza bi de tost makinası alırsın. eğer paran artarsa ayran bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 var öyle mikrodalga fırınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 var.ama ızgarası normal ızgara gibi olmuyo.kullanmazsın bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 mikrodalganin icine metal bi sey girmez bildigim. Eger firinin izgaralarini icine sokup biz yaptik diyolarsa. uzak durmanizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Satılık Mikrodalga fırın var bende sıfır hiç kullanmadım. Kutusunda. Öztiryakiler in ürünü, Pera Marka. piyasada 250 YTL Bende sadece 150 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Fransa ya kargo parası ödemek istersen alırım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar