kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 telefon çaldı arayan muhtardı.. 21 ekim seçimlerinde sandık görevlisi seçilmişim vs. ama karambolde "görev almak istemezsem olur mu?" diye soramadım şimdi de kapanmış mutharlık... şimdi görev almak istemiyorum cidden saat 5 küsürde uyanıp saat 6'da mı ne orda olmam gerekiyormuş... ertesi gün okula falan gidip proje hazırlamam lazım... soru: görev almak ister misin diye sorulmadı seçildin (you are the one=)) dediler.. istemiyorum desem bişi olmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 sentenced -you are the one şarkısını armağan ediyorm o zmn sana ben :) kaç kuruş ondan haber ver yedekten bn geleyim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 take the blue bat and hit to the muhtar or take the red bat and do it in your butt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 olmaz tabi abi ne olcak döve döve görevli yapcak halleri yokya , yarın dersim var benim dersin muhtarda kktnx der sende bye dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 dövmesinler =) not: bir daha açmıcam evde telefon falan.. caller id de var ama açtık bir kere =) [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 18:03 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ben chp icin secimde sandik gorevlisiydim 20 milyon verdler bide milleti dovucektim az daha oyle bi konusuyolar ki para aliyosunuz falan filan ulan ben verim sana 20 milyon gel sen otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 gitmeme şansın var mı peki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 valeronun dediği müşahidlik sanırım. senin durumunla farklı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 20 ytl + vatandaşlık şeylerim VS okul.. gidemeyeceğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 git belki ilerde sende muhtar olursun öğren şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: telefon çaldı arayan muhtardı.. ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 50-60 ytl normal sandık görevlileri için, 110 ytl sandık başkanları için diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 parasında değilim tabii ki de sabah 7'den akşam 7'ye durmak milletin dırdırını çekmek istemiyorum... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Ya referandumda pek de dırdır olmaz aslında; seçim olsa gitme derdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 gorevin ne onu ogren.sandık baskanıysan yapamazsın ölee bişi.ama memur uyeysen ki muhtemelen ölesindir,gitmeye bilirsin gecen seçimde memur uyeydim.80 lira aldım.baskanlar 110 aldı..aslında cok yorucu da bir iş deil..ama senin mazeretin varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Son seçimde sandık görevlileri 20 ytl aldı (acım var oradan biliyorum :p), başkan da muhtemelen 50-60 alıyordur. Gitmezsen bir sorun olmaz, müşahitlerden birisi senin görevini yapar orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 20ytl falan almadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Nasıl 20 ytl almadı? Daha 2-3 hafta önce babamla gittim ve 20 ytl aldım. Kuyruktaki pek çok kişi de aynı ücreti alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 arkadasım 80 lira aldımm annem baskandı 110 aldı..yediim ohh miss..soyleki eger partilere baglı sandık uyelerinden bahsediosanız onlar 20 fln almıs olabilirlerr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Benim bildiğim başkan var, yardımcısı var ve geçen mecliste temsil edilen parti sayısı kadar da "sandık görevlisi" var. Dediğim gibi başkan veya yardımcısı ne kadar alıyor bilmiyorum ama parti sandık görevlileri 20 ytl aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 müşahid onlar, sandık görevlisi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Biz de biliyoruz müşahitle sandık görevlisinin farkını merak etme. Müşahidin bir yaptırımı yok, gidip herhangi bir partiyi temsil eden kartla müşahitlik yapabilirim, para filan da vermez kimse. Ama bahsettiğim (ve benim de yaptığım) sandık görevlisiydi ki bizzat devlet tarafından verilen bir görev (parayı alırken kağıdı vermesem tarardım) ve son seçimde 20 ytl aldılar (yine söylüyorum başkan ve yardımcısı hakkında fikrim yok). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 şimdi parti üyesi falan değilim... sandık görevlisiymişim müşahit midir nedir o ne bilmiyorum ama o değilim.. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 21:20 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Yok musahidlik degil ben sabah 6 da sandigin basina oturdum partimin gorevlisi olarak dier parti gorevlilerin insanlarin ozgur secim hakkina mudahale etmesini onlemek ve en dogru,demokratik sekilde secimlerin sonuclanmasi icin orda bulundum.Basta bir yemin ediyosun zaten bu konuyla ilgili.Aksam oylar acilip sayilirken ilce secim kuruluna gitmeden once musahidler orda devryee giiryor oylarini sayiyolar onlarda iste .. Zegna'nn soyledigi muhtemelen devletin gorevlendirdigi sandik gorevlileri oluyor parti icin degil devlet icin memur yani.Bizimkiler cunku her parti kendi butcesine gore veriyor,yani istek dogrultusunda genc parti 100 verirken mhp 500 verebilir misal .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hmm ozmn acıklık getiriorz.. sandık baskanı:110 almıs memur(vatandas uye{partiden bagımsız}):80almıs parti uyeleri:20 almıss ....evet cözdük.. kertenkel sen memur uye olacaksın demekki,baskan yardımcı işte aynı seyy [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 21:46 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar