Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanismak ..

Valeron

Öne çıkan mesajlar

tanışma dedinmi akla couplingden jeff gelir. hatta israilli kızlı bölüm gelir. sdfadsd

[spo]Jeff: Aaah… you can read. I mean you are reading. Sorry! It's nice to see people reading. Not a lot of people read these days. People prefer to… hear. But all this hearing is just reading for lazy people. Kids today should be prepared to pick up a book and not go around the whole time with these… modern… ears. Sometimes I just want to rip people's ears off and say: "Read a book, for god's sake!" Well, actually I'd probably say 'read a book' first and then rip their ears off, otherwise they wouldn't hear me. Actually I probably wouldn't rip their ears off at all, I'm not a violent person. I like ears. Especially women ears, they're my favourite! I don't mean I collect them, or anything, I don't have a big bucket of women-ears hidden away somewhere. No-no-no! I'm not after your ears, really! Not that there's anything wrong with your ears. If I was some kind of mad ear person your ears would be the pride of my … ear bucket. Oh my god!
(The girl says something in, what later turns out to be Hebrew)
I forgot how to understand English. I hate it when that happens!
Alice: She's from Israel, she speaks Hebrew. (Jeff keeps staring at the Israeli girl) So sorry I exist! Men get so disappointed when the flat-chested friend turns up.
Jeff: Well that's a bit unfair, it's hardly your fault.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hersey yalan, gidip kiza bildigin merhaba diyip muhabbete dalacan, kiz zaten ilk basta senden hoslandiysa muhabbet eder, suratini cevirirse de salla gitsin, diger alternatif yol ise arkadas cevresine girmek ama boyle bir secenek olsaydi zaten coktan girerdin.

Git kizla muhabbete gir birsey uzerine, iyidir guzeldir.

eskiden ben de utangactim, eskiden ben de emin olamazdim ama kabugumdan ciktim, kirdim zincirlerimi ve artik super bir herif oldum. sen de olabilirsin.

Çekirgen olabilirmiym pls ?? :)
Sosyal ağlarda paylaş

*BAK BURNUMDAN NE ÇIKTI diye göstermek
*suratına "al ulan" diye bir deste doalrla vurmak
*gidip "abla parmaamı çeksene" demek..

seni kesinlikle başarıya ulaştıracak yollardır
kız senin içi dışı bir olduğunu düşünücek,samimiyetine hayran kalacak ve gözlerini senden alamayacaktır,ilk erkek çocuğunuzun adını dogmeat koyarsın artık

arabayla kızı ezip sora hastaneye yetiştirmekte başarılı bir operasyon olur,,ama kıa yeterince hızlı çarp,yada ayağa kalkarsa geri vitese alıp yine çapki,yok saolun bişiyim yok deme şansı kalmasın,kulak veya burnundan kn geliyorsa arabayı kenara çekip suni tenefüs uygulamalısın.

kolay gelsin.

----------

şaka maka bi yana,merhaba diyip bön gibi kalmak va,bi ara senle kahve içelimmiyi getiremeyebilrsin merhabadan sonra,kalırsın patlarsın durduğun yerde,bence ısrarla günaydın de kıza,habire git her sabah günaydın de,günaydın günaydın günaydın derken 1. haftasında günaydınların..sana bir kahve ısmarlayayım diye patlatırsın mevzuyu,olmadı arkdaş cevresine gir

[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 16:23 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada,

said:
Valeron 28 Eylül 2007, Cuma - 15:29 tarihinde demis ki:
ben napcam ya birisi cikarsa ordan hoop $$$ die hakli hani bide kafami kircaklar :P

sonunu düşünen kahraman olamaz unutma

Adını öğrendiysen ama onun ağzından öğrendiysen iyi bir gelişme olabilir ama arkadaşlarına sordurtup hala uzaklardan takılıyorsan durum kötü. Yakınlaş muhabbet et.
Sosyal ağlarda paylaş

abi örneklerini vermişler ya , "sen şu sınıftamıydın" dan tut, "off sıraya bak, rezilliğe bak" a kadar yani. Maksat bi yerden girmek zaten, gerisi illa ki gelir, hatta gerisi gelirken iyi de ateş basar, kekelersin falan ama güzeldir yani yaşadığını hissettirir. Sırf o utangaçlıktan etkilenecek zilyon tane kız vardır hatta.

bütün kızlara böyle burnu havada, alakasız yaratıklar olarak bakarsan kimsenin pek bi şansı yok. inan arada düzgünleri var, hatta 3 lü 5 li gördügün kız grupları, hiç birinin erkek arkadaşı yok mesela, onlarda aynı haldeler; gururları el vermiyo erkeğe ilk muhabbeti açan olmaya.. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Yani uzaktan sana bunları bir bir yap başarıya ulaşacaksın diyemeyiz, her okulun ortamı farklı falan filan. Mesela ben okulun içindeki mekik servislerde binaların birbirinden uzak oluşunu çekiştiriyorsam, yemeklerin güzelliğini, yapılacakların sınırsızlığını kendime konu ediniyorsam sen de okulun kilit konularını bir düşün ona göre muhabbete girersin.

Muhabbete girmeden önceki ilk atılımı nasıl yapıcam diyorsan şu niye böyle bu niye böyle , burayı/şurayı biliyormusun, şu konu hakkında bilgin varmı tarzı muhabbete girişebilirsin

Onun haricinde biraz kesersin sonra sana baktığında, mahçup bir biçimde ya birine benzettim ama sen şu şu bölümdeki şu muydun falan gibilerinden muhabbete girilebilir akabinde ortak derslere abanılabilir.

Yapacağını ufak!!! sakarlıklar da tanışmana yardımcı olabilir

Biraz izle ya da etreftan klüp/spor aktivitlerine katılıyorsa öğren. oralar git yanına otur et. biraz göz aşinalığı olsun. O arada tanışabilirsin

Yani çok fazla yol mevcut ama dediğim gibi her ortamın avantajı farklı. önemli olan bulunduğun yerin avantajlarını hemen kavramalı ve hareketlerini ona göre belirlemelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

eet ya how i met your mother dan baya materyal cıkabiliyor, ted mosby, the architect bölümü efsaneydi mesela,

"my friend and i were talking and he said that single women liked architects, i just wanted your opinion about it."

bölümden bi arkadaşla barda yaptık da türk kızına işlemiyo heralde yüz vermediler :P direk muhabbete girmek adına güzel bi örnek mesela :)
Sosyal ağlarda paylaş

fistanınki her kızda işe yaramaz. o senı oldugundan farklı biri gibi gösterir.

bugun tanıştığım 3 kişi oldu okulda onları örnekleyeyım benımde yardımım dokunur belki.

1. shuttle bekliyorduk, bi kıza ne kadardır beklıosunuz dedim, 15dk falan oldu dedi. ne kadarda bi geliodu dedim işte bilmiyorumki dedi dur öğreneyım dedim soruşturdum falan 20dk da birmiş falan dedım sonra havadan sudan muhabbetine geçti olay. hangi bölümdeydin, bu shuttlelar kabus gibi içi resmen sauna. bu kadar kalabalık olunur mu şöyle böyle. sonra kantinde sıra beklerken omzuma tıklattı döndüm baktım aa naber falan fılan dedım konuştuk yine. sıraya gırme parayı ver bana dedım onun yerınede aldım alacaklarımı. buyuk ıhtımalle bi dahaki karşılaşmamızda yıne selam verecek.

2. yıne kantinde aldım yiyeceğimi oturacak yer yok. 6 kişilik masalarda oturan 4 kişiler oluo onların yanları boş oluo falan. alıp tepsini oturman gerekiyor. gezdım bıraz baktım 3 tane kız olan bı masa var. atladım hemen. oturabılır mıyım boşsa falan diye tabi dediler. sakin sakin oturdum kasıla kasıla yedim yemeğimi. ama kulağım onlardaydı hep. benımde ılgım olan bı konu açıldıgı anda atladım lafa. o konu hakkında ufak bi konuşunca her konuda bana da dönüp dahil ettilerl baya sohbet ettık.

3. dolmuşta eve dönüodum telefonda öğrenci birliğine üye oldum falan filan dedi erasmus merasmus muhabbeti geçti. telefonu kapattı.

-pardon bilgi üniversitesinde misin? dedim. cevabı evet olunca kadıköyden bostancıya kadar muuhabbet döndü. minibüs yoluna kadar bıraktım.

şimdi bunlardan çıkartacağımız ortak sonuç ne? sürekli yakınlarında ol kızın. senınde yorum yapabileceğin bi konu hakkında konuşurlarsa pardon kulak misafiri oldum şöyle şöyle şöyle die gir muhabbete. sonra gelır gerisi
Sosyal ağlarda paylaş

bi de sevgilisi varsa bile ''hop napıosun arkadaş birbirbir'' die saldırmaz. çeker uyarır en fazla ki sende dersın haberım yoktu eyv. kapanır olay. ki kızın yanında fix gördüğün bi sap yoksa yoktur zaten sevgılısı. varsada okuldan degıldır. hiç bi kızda bana bi çocuk yavşadı demez sevgılısıne
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...