Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Ya okulda boyle bi kiz arkadas gordum cok tatli tanismak istiyorum da nasi yapilir onu bilemiyorum yani nasi hic tanimadigin birisiyle tanisabilirsin ki ? Yardimlarinizi bekliyorum :) P.S : Lutfen geyige donmesin cok ciddi bi sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 konu kendi itibariyle geyik zaten, neyse saygı duyuyorum susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 şu an tanıdığın insanlarla nasıl tanıştığını düşün, listesini çıkart, zaman, mekan hedehödöye uygun olanını seç, kıza uygula. afiyet olsun. halide edit adıvar: nesi çok ciddi sorun bunun? aslında ikinci olmasına karşı ilk edit uyarısını silerek tek edit yapmışım imajı verdiğim edit: paçada hormon kalmış. sıyırıver. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 17:51 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 tikkycemal yetis ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: Valeron 27 Eylül 2007, Perşembe - 17:45 tarihinde demis ki: nasi hic tanimadigin birisiyle tanisabilirsin ki ? ben genelde tanıdıklarımla arada böyle gece kapılarını çalıp tanışıyorum. İlk önce bi derslerini geç sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Hic tanimadigin biriyle tanismak , tanidigin biriyle tanismaktan kolay olur, bu konuyla ilgili profesyonel arkadaslar az sonra yardımına kosacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bizim okulda ne alırsan bi milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 geyiğe dönmesin desende geyik olacaktır hiç merak etme :) bn önce ortak arkadaş çevresi edinmeyi amaçlardım,birkaç aynı ortamda olduktan snra merhaba,nasılsın çok olağan olacaktır en azndan daha snrasını ilerletmek hem rahat olur hemde kız bi dk. ya tanışıyo myz noluyo bu kdr demez,çnkü tanışıyorsunuzdur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Ki$isel mi$ konu oraya tasirlarsa ordan konusalim.Bence geyik bi konu degil gayet normal bi konu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ağzını yüzünü kır sonra özür dile ve kaynaş bence başarı şansı %0.001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Allah askina ciddi bisiler yazin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Seperate arkadasımız yazmış işte ciddi yetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 gzelde ortak zor bulunur arkadas :: )( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: Lopeth 27 Eylül 2007, Perşembe - 18:04 tarihinde demis ki: ağzını yüzünü kır sonra özür dile ve kaynaş bence ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 önce bi suratını tanıt. işte sıraya gırdıgını gordugunde onun sende arkasına geç hemen. işte orada of böyle sıra mı olur falan dıe dertlen. çok kısa kes orada sadece muhabbet olsun. aynı şeyi 2. kez yap sonra muhabbeti uzat. sonra 3. ya da 4. konuşmanızda ''yer bulamadım şöyle yanınıza otursam sorun olur mu'' falan tarzı bişey olsun. oradan sonra kur işte muhabbeti. ama işte sıra olmak zorunda degıl. mesela oturdukları masadan 1 hafta içinde 2-3 kere sandalye iste ''boşsa alabılır mıyım'' tarzı. işte 2. de 3. de falan musallat oldum başınıza da ehe ehe gibi komik olmayan ama ortamı yavşatan espriler yap. hiç olmadı arkadaş bağı kas. senın akradşaının arkadaşının arkadaşının arkadaşı tanıodur onu. 2 ayda aynı ortama girersin bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 he söyle ozunuze donun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Voys supersin abi fotograf verme olayini tuttum daha 1 hafta oldu baslayali heyecan var tabi :: ) ama acikcasi erkek arkadasi mi var falan onu cok merak ediyorm ya [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 18:17 tarihinde, Valeron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 cv vericeksin :d cidden yani, önceki insanlarla nasıl tanıştıysan onla da öyle tanış. kız diye farklı bi yol izleme. riskli olsa da böyle dene. zaten ya tutar ya tutmaz. tabi gidip ensesine şaplak at da demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 abi hic bi zaman hani disardan bi adamla tanismadim yani sigara ictigim zaman ates bahanesiyle meraba merabe oluodu milletle,veya arkadaslarla ayni ortama girince illa insanlar buluyoduk yani bi sekilde karsilasiyoduk insanlarla ama boyle degil di tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 merhaba seviyeli bir sohbete ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 opusebilirmiyiz diim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 şimdi varsayalımki kız bankta oturuyor ateş iste sonra bi arkadaşını ara onu bekliomş gibi dur orda arkadasın gelmicek zaten ondan sonra otur yanına konuşmaya başla arkadaşımı çağrdm 10 dakka oldu hala gelmedi cart curt ordan gir muhabbete ateş isteme olayını arkadşını bekledkten sonrayada alabilrz eheh edit:imla [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 18:34 tarihinde, Emivoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ateşi yoksa döt gibi kal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: bi kiz arkadas gordum bu böyle acıkan insanın diğerlerini pirzola olarak görmesi gibi bişey sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar