Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanismak ..

Valeron

Öne çıkan mesajlar

şu an tanıdığın insanlarla nasıl tanıştığını düşün,
listesini çıkart,
zaman, mekan hedehödöye uygun olanını seç,
kıza uygula.
afiyet olsun.

halide edit adıvar: nesi çok ciddi sorun bunun?
aslında ikinci olmasına karşı ilk edit uyarısını silerek tek edit yapmışım imajı verdiğim edit: paçada hormon kalmış. sıyırıver.

[ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 17:51 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

geyiğe dönmesin desende geyik olacaktır hiç merak etme :)
bn önce ortak arkadaş çevresi edinmeyi amaçlardım,birkaç aynı ortamda olduktan snra merhaba,nasılsın çok olağan olacaktır en azndan daha snrasını ilerletmek hem rahat olur hemde kız bi dk. ya tanışıyo myz noluyo bu kdr demez,çnkü tanışıyorsunuzdur :)
Sosyal ağlarda paylaş

önce bi suratını tanıt. işte sıraya gırdıgını gordugunde onun sende arkasına geç hemen. işte orada of böyle sıra mı olur falan dıe dertlen. çok kısa kes orada sadece muhabbet olsun. aynı şeyi 2. kez yap sonra muhabbeti uzat. sonra 3. ya da 4. konuşmanızda ''yer bulamadım şöyle yanınıza otursam sorun olur mu'' falan tarzı bişey olsun. oradan sonra kur işte muhabbeti.

ama işte sıra olmak zorunda degıl. mesela oturdukları masadan 1 hafta içinde 2-3 kere sandalye iste ''boşsa alabılır mıyım'' tarzı. işte 2. de 3. de falan musallat oldum başınıza da ehe ehe gibi komik olmayan ama ortamı yavşatan espriler yap.

hiç olmadı arkadaş bağı kas. senın akradşaının arkadaşının arkadaşının arkadaşı tanıodur onu. 2 ayda aynı ortama girersin bu şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi varsayalımki kız bankta oturuyor ateş iste sonra bi arkadaşını ara onu bekliomş gibi dur orda arkadasın gelmicek zaten ondan sonra otur yanına konuşmaya başla arkadaşımı çağrdm 10 dakka oldu hala gelmedi cart curt ordan gir muhabbete ateş isteme olayını arkadşını bekledkten sonrayada alabilrz eheh

edit:imla

[ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 18:34 tarihinde, Emivoz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...