Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladin spec?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Briton s/s bi paladin icin soyle 2 spec dusundum ;

29slash
42shield
30chant
48parry
(parryi bu kadar yuksek tutmanın ne derece faydalı olup olmadıgını bilmiyorum.)

yada

29slash
42shield
48chant
30parry

onerileriniz nedir ?
Mesaj tarihi:
2handed atackların bonusları cok dusuk ama o yuzden 2handed dusunmuorum

biri bana parryi bu kadar yuksek tutmanın avantajını soyleyebilir mi ? ve de slash 29 iken verecegim dmg 50 oldugunda verecegim dmg le aynımı mesela amestist de ?

[Bu mesaj Roni tarafından 10 October 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Virus, 27 June 2003 20:50 tarihinde demiş ki:
Bence slashini bosuna yuksek tutuyorsun.Pallyler dmg fazla veremezler ve Amethyst Style kullanırlar bu özelliğide 29slashde kazanirsin bazı palalar 39 yapar slashlerini combo geliyor sanırım.42shield zorunlu pally için (slam).Bence oyun içinde 50 olan bütün palalara speclerini sor memnunmular nedirler diye araştır bazı paladin forumları var onlarada bak yahooda aratırsan bulabilirsin.
Benim specim
30parry 42shield 29slash 48chant geriyede 4poi. kalıyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry

Ogun oyle demişim hala aynı fikirdeyim :) .
Eğer 2h olucaksan bence açma pally aç armsman.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
34 slash
42 veya 50 shield
parry 0 veya kalan puanlar
42+civarda bisey chants..template aklimda degil valla hehe
34 slasda after block style var ondan dolayi[hline]UYKUM VAR!
Mesaj tarihi:
29da ametyhts war da 39 nie?
diger combolarda pek bi guzellik goremedim St.
bilmedigim bir sey var gerci ;
daa once de sordum fakat
29 slash ile verecegim dmg 50 deki ile aynımı style kullanmadan
yada
29 slash ile amet. kullanarak verdigim dmg 50 slash iken amet. kullanarak verdigim dmg ile aynıı mı ?
  • Admin
Mesaj tarihi:
style kullanmadan vuracagın dmg max 10 oynar paladinin saldiri gucu dusuk oyüzden arada daglar taşlar oynamıyor ama 50deki bir stilli kullanmaklan 29daki bir stili kullanmak arasında fark vardır yanlış şöyle bir durum var 50 slash olan biride amelish kullanıyor sadece lvl 50nin bir bleeding combosu var kullananda sadece onu kullaniyor diye biliyorum.Eger dmg vermek istiyorsan armsman ol palaya gore daha ii dmg verir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
Oncelikle slash specin wepskill denen bir sayiyi arittirir. Bu sayi birine vurdugun zaman, onun AF'si, yani zirhinin katsayisi ile karsilastirilir ve vurup vurmayacagin, ayni zamanda ne kadar sert vuracagini belirler. Paladin bir hybrid, o yuzden wepskill'i her zaman diger melee'lerden dusuk olacaktir, bana sorarsan 29 hic yeterli degil...

Onun disinda, her stil ne kadar cok o silah uzerine yogunlasirsan o kadar iyi vurur, yani 50 slash spec le yapacagin amet, ve 29 slash spec ile yapcagin amet arasinda fark olacaktir.

Onun disinda, paladin = chant bence... yani chantler yuksek olacak bir kere, end chante, heal chante ihtiyacin var, ve gruplar senden bunu bekleyecek...

Onun disinda eger shield kullanacaksan parry'i dusuk tutmanda bir mahsur yok, 42 shield denmesinin sebebi slam stilidir, 9 saniye dusmani kipirdayamaz birakirsin, ve determination realm ability bunu etkilemez, yani yuksek RR melee'lerin korkulu ruyasi....

Ben paladin acacak olsam, ve defansif olacak olsam

45 chants
45 slash
42 shield
4 parry
yapardim.

Ama albion degilim, hic paladin oynamadim, o yuzden bilemem :P

Orf - Hand of Modi
Mesaj tarihi:
s/s pallynin max 60 dmg vurup bir misntreli bile olduremediğini biliyormuydunuz?
parry rvr de nerflü boşa parry verme
sana tavsiyem 2h gitmen s/s pally ile oynadim
olay cok basit adam geliyor savaşmaya başlıyorsunuz siz 60 dmg veriyorsunuz ama herifin 3k hpsi var herif firbolg hiç bir etkisi yok s/s aynı şekilde pve de de etkisiz 1 saatte bir mob kesiorsunuz zamanınıza yazık
2h pally burda baya bi kotulenmis amirocta sidi drop bir kilic var o elindeyken bi duel edin bakalım noluyor dmgi hiç az değil hele chantlarla yuksek end götüren pally style ları da kolayca yapılıyor ve en azından doğru düzgün bir dmg outputunuz oluyor[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

• Admin
Mesaj tarihi:
En çok dmg yiyende yatar.Dmg vermek istiyorsan Armsman açıcaksın.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos

[Bu mesaj Virus tarafından 11 October 2003 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bone parry rvrde nerfli sadece moblara karşı işe yarıor rvr de 30 parry ile 50 nin farkı yok
plate giyen fighter bazlı bir tankın rogue bazlı minstrele yenilmesi demek template de bi sorun vardır demek oluyor
60 dmg ne demek ya minstrelle aynı dmgi koyuyorlar senin 1200 hpli bi adamı öldürmen için 60 dmg koya koya20 başarılı vuruş yapman lazım adam hiç evade etmiycek parrylemicek blocklamıycak yada absorb etmiycek saçmalamakda değil bu rvr yaparsan anlıyorsun olayı troll warriorlar 643 dmg koyuyor senin o adama zarar bile vermen mümkün değil 60 60 vurarak[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all

Mesaj tarihi:
ehem 50 shield speccli paladin minstrele karsi nasil kaybedioyr cok merak edioyorum dogrusu......
minstrel paladini duelde 90% nin altina bile alamaz[hline]UYKUM VAR!
  • Admin
Mesaj tarihi:
Glad dogru soyluyor ben zamanında minse yenilmiştim 42shield+10küsür mezz stun yapa yapa oldurmustu[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
baya yeniliyor ged minstrelimle rr3 ve alti her pally i aldim pole amrsda aldim
70 absorb ne demek biliomusun mezz stun çak restle[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all

Mesaj tarihi:
Genelde stealth gruplar yapıyoruz ve grubumuzda minstrelde oluyor. Artık minstrel DD leri son patchle kırmızı renk oldu ve 2si toplamda 350-400 dmg veriyo. 2 DD vursa pally 80% altına iner zaten.[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
  • Admin
Mesaj tarihi:
Madem hem büyüleri olsun hemde savaşçı olsun diyorsun reaver ol daha ii en azından ii dmg verirsin debufflari var.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
lol kusura bakmayin sizin yendikleriniz daha demekki chant degistermeyi bilmeyen insanlarmis..
yada 1.36 patchinda daha block bugliyken haliymis....[hline]UYKUM VAR!
Mesaj tarihi:
said:
Afterdeep, 11 October 2003 22:11 tarihinde demiş ki:
Genelde stealth gruplar yapıyoruz ve grubumuzda minstrelde oluyor. Artık minstrel DD leri son patchle kırmızı renk oldu ve 2si toplamda 350-400 dmg veriyo. 2 DD vursa pally 80% altına iner zaten.[hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun

paladinin 0% resist oldugnu varysaysak..dedigin maximum dmg 400x2 vursa=800
hangi paladin 80% altina iner sasarim lol be
sallamayin biraz ya..3-4 aydir alakam olmuo daoc ile ama paladinin hpsini 1000 olmucagini bilirim hala...
mübala sanatininda üstünüze yok maasallah :)[hline]UYKUM VAR!
  • Yeni Oluştur...