Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Tower Defense oyunlarını çok severim. Grafikleri de güzel gözüküne Curator Defense'e daldım. Ama ne yaptıysam işe yaramıyor. Oyunda para yavaş geliyor. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bir süre sonra towerlar yetersiz kalıyor. Easy'de bile çok zorlanıyorum. Non-stop'ta maximum 5 dakika dayanabildim. http://www.davidbhowe.net/cd/main.htm Bir deneyin, belki siz benden uzun süre dayanabilirsiniz. Eğer oyunu anlayabilirseniz, taktik felan verirseniz güzel olur. Farklı yöntemler denesem de oyunda ilerleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Interest rate ilacı belli bölümlerde bölüm sonunda oyunu başlatmadan herşeyi satıp öyle bölüm atlıyorsun daha basit towerlar kurup o bölümü geçmeye bakıyorsun sonra interest rate ile deli gibi para yapıp daha güçlü towerlar kurup bi süre aynı devam edip arkasından yine aynı yöntemle gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 interest rate, koyduğun bir tower'ı az paraya satma oranı değil miydi? daha güçlü tower nasıl kurucaksın? towerlar upgrade edilmiyor bildiğim kadarıyla. uzun bir yol çizmeye çalışıyorum. yine de adamlar kolayca içinden geçiyor gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 acaba diyorum uzun bir yol çizmektense, tüm towerları tek bir noktaya mı koysak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 sdfs reklam bumuydu heha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 interest rate = faiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 intrest rate warcraft 3 deki Element tdde de var. belli intervallarla o anki paran uzerinden faiz veriyo, tam o anda butun kuleleri satip anlik azcik yuksek bi faiz alaiblrsiniz tabi ama elementte faiz %2.5 fln oldugu icin pek ugrasmaya degmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 202'e kadar geldim. 145086 HP'li yaratık gördüm. sonra öldüm :D toplam 21 dakika sürdü. towerların upgrade edilmemesi kötü. yoksa daha giderdi bu. yeşil towerlar baya iyi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar