Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Dıdıdınn.. Saat 3 Yer Yeditepe Üniversitesi GSF Sınıf 401 Ders Tasarıma Giriş 1 En ön sıra kapı yanı uyuyan bir genç önünde çizilmiş bir tabak ve kaşık. 14 numara gözlükler. Merhaba Chemical ? ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bırak uyusun uyandırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 hahaha inanılmaz, evet benim o:( ayrıca ödevi battlestar galactica izlerken çizdim çok dandik oldu, bi ders arası uyuyim dedim yakaladılar anında lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 chemi ben de bulcaktım seni angelotti sattı beni haber vermedi /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yarın adam toplayıp gelicem. kaç. bu arada resmen aradım seni. içgüdülerim yanıltmadı [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 00:23 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 lol uyurken korkutmaya falan çalışmayın sakın kötü oluyo :b yarın aynı saatte aynı sınıftayım mesela basabilirsiniz gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 haha tamam sınıf söle gelicem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 uyurken fotoğrafını çekicem olum. antaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bende geçerken bakarım da saat 4 e kadar dersim var. hoca erken bırakırsa koşup gelirim. bir ara gelin bi konuşup görüşelim diyorudm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 edit:yaziomş dfs [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 00:32 tarihinde, Emivoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 lol bu hikayenin devamını yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: yarın aynı saatte aynı sınıftayım mesela basabilirsiniz gayet HAEHEAHAEHMAÖSDMAPSMDAPF fesatım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 lol sufer xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Şimdi ben yeni tanıştığım bir arkadaşın da kafasını afedersiniz skerek içinde kahve olan plastik bardağın kahve olan bölmesinin nasıl yanmıyacağını gene arkadaşdan aldığım çakmak ile gösteriyordum. Hakkaten erimiyor, kahve aniden akmıyordu, kağıt bardak olsa hiç akmazdı hatta. İçindeki su kaynamadan, dışarıdaki malzemenin tutuşma sıcaklığına erişememesinden kaynaklanıyor. İşte bunları anlatırken, bir yandan da bardağa çakmak tutuyorum, bardak tutuştu. Bir süre siyah siyah yanmasını seyrettikten sonra sönmüyor lan diyip bilmem kaç numara botlarımla üstüne basarak söndürme girişiminde bulundum ve bunda başarılı oldum. Sonra camı açık tutuyoruz dumanı gitsin diye, birisi "siz hangi bölümdesiniz?" diye sordu, entas dedik, "Chemical?" al işte, adım düzelmicek, gene bişiy yakarken görüldük dedim eheh Angelottiymiş. Sonra camı bırakınca cam kenarına dayanmış arkadaşının kıçını kırıyordum. Ayarsız bu yeditepenin pencereleri, lak diye düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ahahahahahahaahhahahahahahahahahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ahah kemıkıl ne bicim seysin lan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kağıt olsaydı yanmazdı ama, lakin plastik cıplak ateşe tabi kalınca kimyasal reaksiyona giriyo, yoğunluğu değişiyo ısıyı yeterınce hızlı dağıtamadığı için tutuşuyo. öleydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 buldum seni //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Chemical kahve bardağını yakarken. Al bu da kanıtı. Aslında ajanlığa devam edicektim dayanamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 HAHAHA NE ARA YA hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ahahahahah süper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 arada çekmişler di mi hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar