sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Aman paladine o ne dandik bir dizidir öyle.Yanlışlıkla Jetixi açtım ama açmaz olaydım.Offf o ne iğrençliktir,ne öküzlüktür.Oyuncakları çarpıştırıyorlar,üstüne üstlük resmen naylondan yapılmış janjanlı elbiseler+PLASTIK bir miğfer.Offf of ne iğrençti o ya..Ulan severdim küçükken bunları,niye çizgi film olarak bırakmadınız adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 jenerik müziğini coverlamıştık stüdyoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 şu go goo power rangers mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Hee,o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 sende benım yaptıgımı yap "bosanmak istemiyorum" seyret samanyolu tvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ahahah o salak programı da gördüm xD Emel kızım falan diyor hakim süper ya fsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 http://images.google.com.tr/images?q=sentai&ndsp=20&svnum=10&um=1&hl=tr&sa=N&imgsz=small|medium|large|xlarge Bu türe "Sentai" denilmekte... Konu tipiktir , eski bir süper kötü uyanmış canavarlarını dünyaya salmıştır , onun anti tezi bir amca da 4-5 tane streotip genci çağırıp süper güçler verir.Hede hödö günün anlam ve önemine uygun canawar olayı da koydunuz mu tamamdır. Japonlar 1970lerden beri o kadar çok böyle seri yaptılar ki say say bitmez. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 17:47 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Bir de kobetai var ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Çıplak kız [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Sormicam zaten. *Dekaranger SPD http://www.youtube.com/watch?v=BpYxb95YC3g [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 17:53 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 şu adamlara dünyayı kurtaran adamın dizisini çekip yollayalım da köşe olalım köşe! dünyayı kurtaran adam da bunlar kadar berbat keza. bunun gibi bişileri oturup nasıl izliyorlar analmıyorum. özellikle dekaranger da karakterleri verirken tiplerin sağ üst köşede kafalarını çevirip kameraya bakması kahkaha krizine girmeme sebep oldu. "akşon" dediğinde ufak bi kriz daha atlattım.. "oyuncak robotlar ne komik lam" derken yine bir dönüp kameraya bakma sahnesi ile karşılaşınca dağıldım hafiften.. ehahah.. pek bi komik lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Kidou Keiji Jiban , bu Kanal D'de de yayınlanmıştı : http://www.youtube.com/watch?v=-rdDwVJQBMI Aranızda dinozorlar varsa hatırlar belki , Berlin duvarı yıkılırkenki senelerde TRT yayınlıyordu bunu da : Captain Power http://www.youtube.com/watch?v=M678PVOf5F0 [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 19:38 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: Çıplak kız sağol abi, yemek yiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Küçükken çok severdim bunları(spd olanı değil, normalini), özlem gidermek için izliyim dedim de cidden dandik ya, cidden çok dandik yapmışlar. (HİYAA!!! ) mystic force diye bişisini yapıcaklarmış bi de ona bakıcam nası bişi diye, ama pek umutlu değilim yinede:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Neyi uplayayım diyordum, bu topic geldi aklıma. Gülme garantisi veriyorum! 1982 - 1986 Sentai Openings 1987-1991 Sentai Openings 1992-1996 Sentai Openings 1997-2001 Sentai Openings 2002-2006 Sentai Openings Ninja Sentai Kakuranger ( efsane sahne : 02.59 :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar