Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft'un gözü Facebook'ta

oper

Öne çıkan mesajlar

gunde 150.000 yeni uyenin girdigini ve bunun en yakin rakibi olan myspace'in 6 kati oldugunu dusunursek fiyat normal.

zaten facebook hisse yoneticisi almak icin ilanlar yayinlamis, bu da bir kismini satmaya kararli oldugunu gosteriyor. ama yaraticisi bir kismini satsalar bile amaclarinin her zaman kamu servisi vermek oldugunu yeniliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Beni çeken yönlerini söliyim, üye oldugum zaman en çok şunlar etkili olmuştu,
Hoş bir arayüzü var, diğer sitelerdeki gibi millet arka plana 85 tane resim, kenarlara 90 tane youtube linki, saga sola 40 tane gif koyamıyor. İnsan bakarken, okurken rahat okuyor, daha iyi inceleyebiliyor.

Search olayı abarmış durumda, aslında bir şekilde herkes hangi ilkokul, ortaokul, lise ye gittiğini ve mezun olduğu yılları dolduruyor ki bu işte vazgeçilmez kılıyor. O kadar çok eski arkadaş buldum ki, yani suratını görsem hatırlamıyacağım tipler.

Biraz daha elite bir kullanıcı grubu var ( gerçi son 1 aydaki patlamalardan sonra geriye ne kalır bilemiyorum ) , her üniversitenin grubu var mesela, düzgün sohbetler ediliyor, organizasyon planları oluyor bol bol vs vs.

Herkesin profiline akıp, resimlere dalıp, "msg gönder" tuşuna abanılmıyacağı için de kalite hafiften biraz daha yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...