oper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 %5 hisse için 300-500 milyon dolarlık bi teklif yapıcaklarmış. yuh diyorum yaa.. bizim da aklımıza güzel bişe gelse de biz de dönsek köşeyi http://www.milliyet.com.tr/2007/09/26/son/sonyas04.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 gecen sene yahoo 1 milyar dolar vermis? su an 5% hissesi 400 milyon dolar desek oha ya sitenin deeri 8 milyar dolar pfff sitenins ahibi olsam ben coktaaaaan satmisim siteyi ya 1 milya dolar lan ye ye bitmez milyon deil miyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 gunde 150.000 yeni uyenin girdigini ve bunun en yakin rakibi olan myspace'in 6 kati oldugunu dusunursek fiyat normal. zaten facebook hisse yoneticisi almak icin ilanlar yayinlamis, bu da bir kismini satmaya kararli oldugunu gosteriyor. ama yaraticisi bir kismini satsalar bile amaclarinin her zaman kamu servisi vermek oldugunu yeniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ya koymusum kamuya 8 milyar dolar lan ada alirsin ne adasi ulke alirsin lan git lincestaynin toplamini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 diğer arkadaşlık sitelerinden farkı ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 %5'i 300-500m$ WTF?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 altin yumurtlayan tavuk kesilmez.. gerci soz konusu para milyar dolarlari bulunca bu da tartisilabilir. (gozum dondu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 toggie,kesn hatun buluousn bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 hatta her uye olana bir hatun kampanyasi var.. = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 abi sole bi bonusu war privacy doruk noktada yane isteyen seni ekleyemiyo profiline bakamiyo daha onemlisi application sstemi war yane ueyeler kendi ozelliklerini ekleyebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ee cok da orijinal bir yer değilmiş yani, ama tık sayısı fazla olduguna göre bir sebebi vardır elbet. sistemi kullanmak mı rahat geldi artık, yoksa sagda solda reklamları mı milleti cekti bilinmez. 8 milyar iyi para ama. dünyanın sayılı zenginleri arasına giriyosun direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 düşünmedne satardım direk o 8 milyar dolarla ztn parayı 10 a katlıcak yatırımları rahat rahat yparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bizdeki arkadaslik sitesi gibi degil de "social network" gibi. yani zaten tanidigin insanlarla iliskidesin. istersen bu cemberi genisletebiliyorsun ama sadece kendi networkunden insanlarla iliskide olma dusuncesi bence basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Beni çeken yönlerini söliyim, üye oldugum zaman en çok şunlar etkili olmuştu, Hoş bir arayüzü var, diğer sitelerdeki gibi millet arka plana 85 tane resim, kenarlara 90 tane youtube linki, saga sola 40 tane gif koyamıyor. İnsan bakarken, okurken rahat okuyor, daha iyi inceleyebiliyor. Search olayı abarmış durumda, aslında bir şekilde herkes hangi ilkokul, ortaokul, lise ye gittiğini ve mezun olduğu yılları dolduruyor ki bu işte vazgeçilmez kılıyor. O kadar çok eski arkadaş buldum ki, yani suratını görsem hatırlamıyacağım tipler. Biraz daha elite bir kullanıcı grubu var ( gerçi son 1 aydaki patlamalardan sonra geriye ne kalır bilemiyorum ) , her üniversitenin grubu var mesela, düzgün sohbetler ediliyor, organizasyon planları oluyor bol bol vs vs. Herkesin profiline akıp, resimlere dalıp, "msg gönder" tuşuna abanılmıyacağı için de kalite hafiften biraz daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 üye olurken mezun olacagın seneyi de soruyor. nerden bilsin millet ne zaman mezun olacagını. 4 sene hedefledim ben 5 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 o okuldaki arkadas kitlen hangi sene mezun olduysa onu yazarsin. diploma tarihini degil.. hani 2002'de mezun olan takimdaysan ama okulun 2003te bittiyse gidip 03 yazmanin anlami yok. sonucta seninle irtibata gecmek isteyecek kitle 02 donemidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 hmm o zaman şu anda okudugum üniversiteyi değil de liseyi girsem daha mantıklı olacak. saol mum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yuh kaç tane bugatti kaç tane enzo olur. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yaratıcı olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yok beceremedim ben, college seciyorum 2007'den baslıyo. high school diyorum 2008'den. çözemedim üyelik olayını zaten benim okullar da yok galiba. neyse non of the above yapıp kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar