Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 30 ekim pazar saat : 21:00 buluşma yeri : cumartesi belli olucak aktiviteler : 1-2 ye kadar eğlenicez, belki dahada uzun bu sefer kesin buluşuyoruz, gelin yani :) kesin gelenler spastik_serce laraken malkor lexius ( büyük ihtimal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 30 eylul olmasin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ne diosun 2008 hatta. herkes önceden zaman ayırsın diye böyle yaptık. seneye görüşmek üzere. evet eylül. ayrıca çok afedersiniz köpek gibi içecez. ona göre. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 00:01 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 eylül eylül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ahuehae ekim ne diom ben de :D eylülmüş :D 30 eylül sabahı aber veririm gelip gelmeyeceğimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 içiçeinize iftara gidin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yahu ben ekimin ilk haftaları olsun diyorum. siz iyice sona tıkıştırmaya çalışıyonuz. 20 diyodunuz, ay başı olsun dedim.25'e attınız. şimdi de 30. bi durun be (: 5-11 ekim arasında bi tarih olsun. para yok kardeşim :D anlayın be. öeh. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 16:02 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: elesso üye § 27 Eylül 2007, Perşembe - 21:41 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- içiçeinize iftara gidin. ;) iftar değilde bir ara cumaya gidicez topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ramazanda içki içmek diger aylarda içki içmekten bi farkı yok günahse hep günay için siz :) Herkez istedigini yapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: kingpin 28 Eylül 2007, Cuma - 16:42 tarihinde demis ki: elesso üye § 27 Eylül 2007, Perşembe - 21:41 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- içiçeinize iftara gidin. ;) iftar değilde bir ara cumaya gidicez topluca. kesin camiden atılırız bu tayfayla ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 evet varmı arttıran. bahaneler üretmeyin plz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben gelmiyorum, çünkü param kalmadı :D bugün biraz çok harcamam gerekti... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 olm 4 ideal aslında. 3 daha güzel. gelmeyin arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 daa erkenden bi toplanaşssak bida gece de yapariz ben buralarin yabancisiyim... ögrenci hayati sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 gündüz de yaparız. ama önce bunu yapalım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yarın beni 16:00 dan önce kaldıranın çoçuğu olmasın piliz toplaşık pati güçlü pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 akşam buluşuoz di mi şimdi? 9 da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yaaa ben yokum ben varken bidaha bulusalım ispartadayim yaaaa offff internetim de yokj gicik bişi off offf bende istiom sipastikim içme fazla sen yaw...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 sercan sen gelince tekrar yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 süperdi vallahi, deli eğlendik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 nefisti valla. süper eğlendik. *2 kere çevirme atlatmamız. malkor'un yüzündeki rahatlamış ifade. *çiğ köfte ziyafeti. *arabanın altına kaçan çocuk. *vodka muhabbeti. cep vodkası *vole efes karşılaştırması. unuttuğum bi dolu şey. güzeldi yahu. sırada fasıl var olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 * derici+votkacı sami amca * türkü evindeki kadının solosu o cep votkaları süper , onlardan baya almak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 aa evet kemerci amca :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 insan arar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar