Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teni Gullwing

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu adamlar nerden bulmuşlar da haber yapmışlar bilmem ama bence güzel olmuş. Efsaneye yakışan bi devam olmuş.

[spo] [/spo]

edik : Başlıkta typo ypmışım lol.

[ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 23:15 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya dedim ya, 8C competizione şasisi üstüne E serisi farları yerleştirmişler, çamurluk üstü çıkıntılar orjinal modelden, yan ızgaraların nereden geldiği zaten açık :P fotoşop rulz :) hatta kaliteli bi çalışma bile olmamış pek. Ama güzel model yapmışlar o ayrı.
Mesaj tarihi:
araba cayman

farlar da porsche farı.arka tarafı goremiyoruz ama on taraf scagllietti :)

eh yinede iyi bi calısma :)

eet alfanın da katkıları var :)

[ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 15:28 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1) Herkes porsche demis fakat ben ilk gordugumde renkten midir bilmiyorum ferrari dedim.

2) 2. resimde kapilarin egimi abartilmis 1. resimden goruldugu uzere o kadar bi egim yok (bence).

3) Mercedes e benzemiyor araç bundan oturu yollara asla cikamaz. ( mi acaba?)

4) Farlari begenmedim soyle yapilsaydi daha iyi olurdu bence eskisindeki farlar dik bunun farları ise yatay biraz daha dik konumlandirilmis olsaydi daha orjinal olurdu bence

5)Farin altindaki sinyal lambalarinin eksikligi de porsche ozentiligini arttirmis.

6) Arkasini uyduramadiklari icin arkadan resim koyamamislar ( yememis galiba)

7) Bundan iyisini beklerim

8) Mercedes'in, ford un mustang de koklerine donmesi gibi bir plani olsa mercedes c serisinin suandaki farlari ayarinda bir tarz kullanir gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
kapı orantısızlığı haricinde yapan eleman çok emek harcamış. Retro gözüyle bakarsak gerçekten iyi iş çıkarmış.

Sadece çabası bile takdire değer, aracı geçtim.
Mesaj tarihi:
said:
Diablo
üye § 26 Eylül 2007, Çarşamba - 15:08 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

porşu fala ngeçtim

araba ferrari scaglietti ya

bence fake resim :)

mercedes böyle bişi yapmaz sanırm.

hocam ne yaptın.ne alakası var scagliettiylen :D.elma ile armut resmen:D
Mesaj tarihi:
Far far demiş herkes ama ben bugün bizmi evin orda bi merco gördüm farları aynıdı. Çift gözlü mercedes var ya E galiba- büyük farları bununkindendi, aynısını koymuşlar, dikkat ederim ayrıntılara. :)

Benim asıl sormak istediğim, bu rsimler fake olabilir mi?

[ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 00:50 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...