Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 SOLOMON: ''TÜRK MİLLİ TAKIM FORMASINI GİYMEKTEN BÜYÜK BİR ONUR DUYARIM'' İspanya'da düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın ardından spor kamuoyunda konuşulan Solomon'un Türk yapılarak milli takımda oynatılması konusundaki soruyu yanıtlayan ABD'li oyuncu, ''Benim için büyük bir şeref olur. Türk milli takımının formasını giymekten büyük bir onur duyarım'' dedi. Fenerbahçe Ülker'i Türkiye'de şampiyon yapmayı ve Avrupa'da gidebileceği yere kadar taşımayı hedeflediğini kaydeden ABD'li oyuncu, Türk milli takım formasının kendisini onurlandıracağını ifade etti. Euro Basketde kanayan yaramızdı point guard pozisyonu , eğer böyle birşey olabilirse muhteşem bir olay gerçekleşmiş olur , Solomon çok hırslı bir oyuncu ,2006-2007 TBL sezonunun MVP'si, Türk milli takımındada yüreğiyle oynayacağından hiç bir şüphem yok ... Şampiyon olan Rusya takımının oyun kurucusu Amerikalı Holden idi .. Ve muhteşem işler yapmıştı .. Bizde bu açığımızı Solomon ile kapatırsak Dünya şampiyonasında büyük işler yapabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Olur ama ismini biz koyalım, Süleyman Solomon olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Tadından yinmez valla,gelsin gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Veli Sülüman olsun adı :D ehe zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bize oyuncu değil adam gibi teknik direktör lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bi solomonumuz eksikti..gelsin o da gelsin ansını satayım tam olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 adam 30 yaşına gelmiş bu saatten sonra kaç sene oynarki ayrıca solomon 3lük tamaya başladımı kimseyi görmüyo sürekli atıyor. böyle yaparak ne kazanıcaz. türk adam yetiştirmeye uğraşacağımıza milleti türk yapmaya çalışıyoruz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 şu anda daha iyisi olmadığı için gayet mantıklı bir fikir , rusya , israil , yunanistan gibi bir sürü avrupa takımı , eksik olan bölgelerine bu şekilde takviye yapıyorlar , engin , ender , hakan saç baş yoldurdular euro basket de ..solomon ilaç olur ilaç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: tellos üye § 14 Eylül 2007, Cuma - 14:51 [ güncelle ] [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Geçen gün gazetede gördüm Will Solomon'u milli takıma alınmalı diye sanırım Türk vatandaşlıda varmış,bu kadar ihtiyaç duyulur yani ülkede guard yok bildigin yok yani ben böle bi hareketi desteklerim,Rusya'da ki J.R. Holden da oyleydi sanırım. Bu takım hep aynı hikayelerle yeni bir turnuvaya başlayıp hep bi hüsranla dönücek yoksa bu zamanlarda medya baya ilgileniyodu bu olayla, ve bence çokta mantıklı olmuş, gerekiyo yani milli takımda guard yok abicim yok yani, çok faydalı olacağını düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 basketbol futbola benzemez abi, tüm takım yabancı oluruz o zaman. 1 tane türk kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 neden kine abi sonucta ona uygun bi kriter uygulanır basketbol federasyonu diye bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ya bizde oynayacak adam kalmadı da solomon'u mu kadroya alıcaz allah askına. 5 kişilik bir oyun zaten, alalım bütün zencileri, kupalardan kupaya gezelim. sonra işte bizim türk milli takımımız diyelim. ee ben sevinmem ki buna? solomon da cakal. avrupa sampiyonasında milli takımın sıctıgını gordu ötmüş hemen. kendi ülkesinde milli olma şansı olmayan bir adam bizim milli takımımıza göz dikerek aklı sıra kariyer yapacak. git kulubunde oyna, fbyi avrupa sampiyonu mu yaparsın, dünya kulubu mü yaparsın, ne yaparsan yap. said: bize oyuncu değil adam gibi teknik direktör lazım. bu güzel mesajı tekrar hatırlatır, iyi sabahlar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Futbol milli takımında bu olay gayet güzel uygulandı , Marco dan başka oynayan varmı? Orta sahada büyük bir eksiğimizi kapadık kötümü oldu ,basketbolda da bu olay dünyanın çoğu ülkesinde uygulanıyor, hangi takım 5-6 yabancıyı katmış kadrosuna , en fazla 1 veya 2 , Solomon bizim ligimizin MVP 'si şu an Türkiyedeki en iyi play maker , büyük ihtimalde katılacak milli takıma , isteyen destekler isteyen desteklemez bu kadar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 solomon gelsin milli takıma diyenler yaşını, tavırlarını, nasıl kolay sinirlendiğini, kurtarıcılığa soyunduğunu, takım arkadaşlarına pas alamadığı için küstüğünü, taksinin içine işediğini de unutmasınlar. basket milli takımı her zaman için biraz daha elit bir yapı olmuştur, solomon gibiler girmemelidir. zaten solomon solomon diye abarttığımız bu adam düşüşte olmasa(yukardaki eksilerine ek olarak yani) efesten maccabiden niye kovulsun? tutku, ömer, ender, kerem varken ne gerek var bu adama, ne gibi bi artı getirecek bizim milli takıma çağrılmayan guardlarımızdan fazla allaşkına? ha bi de en iyi play maker falan değil bu adam tbl deki. tbl nin en iyi, hatta yegane oyun kurucusu tutkudur. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 17:52 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 hala ender demeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 avrupa şampiyonasından sonra bir anda kendini türk gibi hissetmeye başladı solomon ve kötü gidişata dur demek için ben varım dedi. aurellosuz futbol milli takımımız da vardı bizim dünya 3. sü olan. solomonsuz basket milli takımımız da vardı avrupa 2. si olan. kimseye ihtiyacımız yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 tutku ile keremde iyiler tabiki , tutku 5.5 asist ortalaması ile oynadı sezonda , kerem ise real madrid de şampiyonluk yaşadı , ender ile engin yerine onlar alınsaydı sonuç çok farklı olabilirdi , serkan ile ömerde müthiş oyuncular 2 numara için , ama solomon alternatif getirir milli takıma , ayrıca çağırılınca milli takıma tek başına oynayacak hali yok , o kadar başına buyrukda hareket edemez burada .. böyle bir fırsatımız varsa değerlendirmemek çok büyük saçmalık olur kim ne derse desin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ya bunların hepsi saçmalık ne gerek var allah aşkına . Önce adam gibi bir hocagelsinmilli takımın başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ya bilmiyorum ama basket takımı sadece 5 oyuncuda olustugu için takım elden gider diye tırsıyorum. tamam tüm takımı yabancı yapmazlar. ama solomon eger bu adamların yerine alternatif olarak gelip oynarsa, diger yabancı oyuncular da bizim oyuncularımıza alternatif olabilirler. teknik olarak tüm takımı yabancı yapmamız gerekir aslında ama türk takımı ya abartmayız 1-2 tanede kalır yabancı sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 toggie abi bide şoyle bi durum var yani guard dışında herhangi bi mevkide hissedilir bi boşluk yok zaten,solomon dışında başka bi isim daha sıcak bakılacagını düşünmüyorum. yani futboldada oldu norbeye falanda uygulanmaya çalışıldı aynı şey ama medya dayatmasına ragmen gerekli olmadığı için başka bi isim olmadı takımda, basket milli takımındada başka mevkide yabancı oyuncaya gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 benim fikrim gelmesin istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 guarda da gerek yok abi. daha yeni bitti sampiyona, guarda dayalı oyun mu oynattı ki sevgili kocumuz guarda ihtiyacımız olsun. takımın hepsini uzaktan sut atmaya yonelik dayamıs, sutlar girmeyince de sıctık. ne bi oyun kuran var, ne kurmaya calısan var. içeriye kac kez girdik saydınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar