Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Kafir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Ya o değil de, pri kasıyım arena için diye gaza geldim 33lvl yaptım sonra dedim ki full merciless olsam ne yazar stunlock yapmadıktan 6k ambush atmadıktan sonra o charla. En başta rogue kstığıma pişmanım, başka hiç bir charla oynamak zevk vermiyor. (Mage hariç belki) Özellikle UD rogueun o duruşu setin üzerinde duruşu daggerların swordların karizması başka hiç bir classda yokmuş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Rogue sevenler genelde mage de seviyor, kendimden biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: UD rogueun o duruşu setin üzerinde duruşu daggerların swordların karizması başka hiç bir classda yokmuş gibi geliyor. gibi geliyor değil yok ancak demir yığını içinde orc warrior - enchance shaman da süperdir.yeşillik sadece gözlerde görünücek.tamamen demir gerisi zırh.tam psikopat gibi oluyor süper. rogue mage shaman warrior oynadım adam akıllı hepside çok zevkliler gerisi yalan hele paladin SODFISDp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paladin de zevkli ya, özellikle prot paladin oynamak zevkli geliyor bana, bir de işte retri paladin biraz bufflansa xD . (Toplamda 1 saat paladin oynamışlığım var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar