Marveloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Ne zaman çıkıcak bu Video.. Sabredemiyorum artık. Burning Crusade'in video'su nezaman çıkmıştı arkadaşlar hatırlayan varmı? Oyun piyasaya çıkmadan kaç ay önce? Belki tahmini bi tarih belirleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 valla oyunun ne zaman cıkacagı belli mi ki, cinematic intronun zamanını tahmin edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 TBC videosu open beta testle beraber gelmişti. Yani daha uzun aylar var o videoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 En erken bi sonraki BlizzCon diyorum ben. SC2'yi, WOTLK'yi yapan grup Diablo 3'ü yapmaz mı diye düşünerekten, bi dahaki BlizzCon'a D3'ü de hazırlıyolardır muhtemelen. Bakarsın o da D2'nin multiplayerını geliştirir; hem single hem mmo şeklinde bi şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 başlığa şöyle bir heycanla girdim nooluyor lan diye çok pis oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Evet, ööle gaz başlıklar açmayın plix :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar