Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Varmı benim gibi Media Markt a sabahın köründe gidip boş dönen Mal ? Bir arkadaş kanıma girdi beraber gittik. Millet kafayı sıyırmış gerçekten. sabah 7 de gittim 2 saat olayları,izdihamı izledim 9 da çıktım . Trafikte felç oldu 12 de eve canımı zor attım. 2 gün daha varmış promosyon ama Bedava değil üstüne para veriyoruz deseler gidilmez biyer kardeşim :) . Küfredenmi dersin,Birbirini ittirenmi dersin, ezip geçenmi dersin hepsini uzaktan izleyerek şahit oldum. Hele baş örtülü kadınların bile küfür ettiklerini görünce şok oldum. Bir kaç elektronik eşya için bozdular oruçlarını küfürlerle fasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 of bide oruçlu oruçlu ağızları kokuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 http://www.milliyet.com.tr/2007/09/25/son/sontur26.asp Ahaha öyleden sonra kapıları kırıp yağmalamışlar mağazayı. İyi yapmışlar :D Not: Giden varsa Mal kelimesinde kimse alınmasın lütfen gittiğim için kendime kızıyorum sadece. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 *öğleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ümraniye = mordor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ne satıyolar ki bu kadar ucuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 gittim gitmez olaydım bayanlar ozellıkle gıtmesın mıllet akraba oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 razorjimmy ve ben ordaydik gloriasa oturup izledik resmen baska bisi yapamadik 8 de ordaydik 11 e kadar oturduk sonra eve donduk giremicektik unku [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 19:20 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bkz: 3 kurusa plazma icin domalmak (not: bkz: link komutu bozuk forumda rezil olmak) [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 19:23 tarihinde, Esh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bişi sorcamda ne kadar ucuzki böyle olmuş :) 20 milyon falan mı plazmalar merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 1299 liraya wardi plasma v42 inc ama yane 32 inc wardi mesela 699 milyon 332 incte 80 ekren ayne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 leş ya tvde izledim demin içeri girsem bile o sırayı bekleyene kadar kanser olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 e öyle deli gibi saldırıcak bi duurm yokmuş :) ztn yarısı gaspçı hırsız falandır onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 komik olan şeyde şu .Arkadaş kataloğunu gösterdi ikea nın 3 katı büyüklüğünde krokide çizmişler. Dedim tamam buraya gidilir kesin İkea'nın 3 katı büyüklüğündeyse izdiham olmaz. Gittimde ne göreyim Bahçelievler Gold PC den ufak. Be şerrrefsizler madem ufacık yer yapıyorsunuz Kroki de niye İkea nın 3 katı büyüklüğünde çiziyorsunuz. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 20:40 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 gidlir, ama bi kac teknigi var bunun. -3 kisi gidiceksin -bi gece onceden uyuyacaksin, her zaman 2 kisi uyuyacak 1 kisi nobet tutucak boyle sirayla sonra magaza acilinca en onde oluyosun dogal olarak :) -hizlica kosucaksiniz magaza acilinca, onceden ne alicaginizi biliceksiniz -bir kisi kasaya kosucak hemen en onu kapicak, diger ikisi esyalari toplayip kasaya getiricek gg. tecrubelerimden dolayi yazdim bunu paylasayim dedim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 700milyona verdiği TV iyilerinden değildir. 32" 1 milyara ble var. %30 indirim için de bu kadar izdiham olu mu ya? Hayır ekmeği bedava versen fukara gider, anlarım, haklı. Ama lcd tv nasıl ölümcül bi ihtiyaçtır ki, ya da nasıl bir kitleye hitap ediyor ku böyle izdiham oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 benim de aklım almadı bu işi. insanımız para zıçıyo galiba.. edit: şöyle bişe de geldi aklıma. adam alıp geri satacaktır belki.. kar etme amaçlı. :/ [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 23:03 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar