Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 16 temmuz da tezgahlarda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Dikkatini cekerim Xbox version gone gold :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 harbi işi bilen varmi pc wersiyonu ne zmn çıkıo?[hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 15 Ekim 2003 te çıkıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 çıksın artık beklemekten imanım gevredi (nedemekse) :) jedi olup şöyle iki bızın yaptırmadı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hayr 15ekimde Jedi Knight 3 çıkıyor diye biliyorum[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Jedi Knight 3 ün eylül 16 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bu jedi knight deyil başka daha güzel bir sw oyunu olucak tabi çıkarsa. [Bu mesaj TheSilver tarafından 10 July 2003 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Öyle ama bu çıkış tarihlerine de çok güvenmemek lazım belki de hiç güvenmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 temmuzda xbox versiyonu, ekimde pc versiyonu çıkarcaklarmış. ne kadar salaklıktır bu ya illet oluyorum. bundan sonra pc oyunları çıkarmasınlar... Gerek yok, biz abandonware oyunlarıyla yetiniriz. Bu oyun konsolda oynanır mı ya? Demek ki bu oyun Fallout, Baldur's Gate gibi değil de, Final Fintasy gibi birşey olcak. Yazık yazık. Bir Doom 3 ve Half-Life kaldı elimizde demek ki. Bilgisayar firmaları iyice konsola yöneldi.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Bence doom 3 le half life a da çok güvenme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 güvenmiyorum zaten. doom 3 playstation 1, hatta gameboyda felan çıkartırlar pcde çıkartmazlar..[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yav consolda stratejimi olurmuş ne cins adamlar bunlar doğrusu X-box kolu görmedim pek yakından ama farecik olmadan strateji oynamanın ne zevki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 rpgde bir strateji türü zaten yani o bakım strateji dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 jedi knight 3 mu? katarn? allahim olamaz! link vs varmi arkada$lar?[hline]Leathas Level 37 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 jedi knight 3 geliyor. Biraz araştırırsan bulursun. www.gamespot.com var şu an düşündüğüm bir site. bir de www.merlininkazani.com da olabilir mi bilmiyorum. Dissapear Final Fantasy'e laf etmedim ben. Aman diyim sakinleş.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Jedi Knight 3 : Jedi Academy o yeni cikicak oyunun adi katarn i falan oynamiycaz artik (delirmistim zaten katarn dan) kendi karakterinizi kendiniz yapicaksiniz (kendiniz giydirceksiniz vs vs vs) ve jedi olmak icin jedi youlunda ilerliyceksiniz FAQ lara göre kilicnizi bile kendiniz yapicakmissiniz ama FPS oyunda bu özellikler ne derece güzel olur bilemiyorum ha oyunun adi Deus Ex olsa anlicam :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 knigths of old republicte cok action olmayacak bilginize daha çok konuş git quest yap falan gothic bir nevi.[hline]Every time you drop the bomb You kill the god your child has born... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Deus Ex'in de nesi sevildi anlamıyorum.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Bonecrusher, 12 July 2003 11:51 tarihinde demiş ki: Deus Ex'in de nesi sevildi anlamıyorum.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Deus Ex sadece FPS degildi de ondan sevildi skill secimi ve vücuduna takabilcegin parcalarinin secimiyle oyunda nasil ilerliyecegin ve oyun icindeki yapacagin diyaloglarla oyunun gidisatini ayarlayabilmen de senin elinde oyun bence harikaydi, önüne geleni gebertmek gibi sacma bi FPS degildi ister stealth git ister hacking e git istersen silah ve armor kullanmaya git vs vs secim sana kalmis hangi FPS oyununda böyle güzel skill ve agumentation dagitimi ve güzel bir senaryo var ki sevilmesin ha bir oyunda daha var o da zaten asmis bir oyun oynayanlar bilirler System Shock 2...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 özellikleri ne kadar iyi olursa olsun bayıyor system shock 2. Deus Ex'in de aşırı stealth olayı yüzünden sevmedim. Baştaki training ve ilk bölümden sonra oyun ne kadar güzel olursa olsun, o ilk iki bölümü direk kusmama neden olmuştu. FRP oyunu diyor oynuyan herkes de, stealth yapmak istesem Thief oynarım zaten, zoraki stealthlik yok ayrıca daha rahat saklanabiliyorsun. Ne biliyim oyun bana çok yapay geldi. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama sevemedim, oyun beni kendinden itti kaç kere oynamaya çalışsam da.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 konu sapıyor am thief hrbi güzel oyundu hele o ayaş muhafızlar hastaydım :) lol loralo lara ehehe falan derken su okuyla bir dürtüyordun kendine geliyordu çok hoşuma giderdi piskopat gibi heosini su okuyal yada ne varsa onunla vurudum bir kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bu sefer harbiden cikmis[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 hmm tüh bakmadım bugün cdcilere.. beta olmasın yine?[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar