nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Evet soru belli, nasılyaparım bu işi. Kayıt parası verip randevu falan ayarlayıp yapılıyormuş sanırım. Daha önce yapan biri anlatabilir mi tecrübelerini varsa eğer? Ayrıca kendime güvenim tam olsa da örnek bir toefl denemesine falan nasıl girebilirim yine netten. 5-10 lira veririm sorun değil maksat neyle karşılaşacağımı tam olarak bilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 netten toefl'a girmek diye birşey olduğunu sanmıyorum.ibt'yi öyle sanmış olabilirsin ben de öyle sanmıştım :D toefl pratik için kendi sitesinde 35$ a test satıyo birkere başlıyosun teste herşeyi sınavdaki gibi süresi falan.ve değerlendiriyorlar testini sonra.. toefl almak için de toefl'ın sitesine girip ibt mi cbt mi neye girceksen ona göre şehirlere,mekanlara ve boş tarihlere bakıcaksın alacaksın 155$ dolar civarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 www.toefl.com a gircen orda register for a test war onu yapcan bi account yaratcan sonra register for a test diyip tek dikkat edicegin sey nerde gircem sorusuna turkiyede her yer de istanbul ve ankara diye iki sik war ama onnar paper pased sen ibt ye gircen o kadar kredi kartiyla oduyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ibt ne cbt ne açarsan. Bir de illa bir yere gidip mi girmem lazım yani sınava. İnternetten girdiğini söyleyen kişiler var çünkü toefla. Yani almışlar toefllarını netten işte. O konuyu açarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İstanbuldaysan git Nişantaşı Bilmerke ya da English Timea felan işini görsünler. www.ets.com da bi tane bedavaya toefl denemesi yapabiliyorsun zaten girceğin sınavın fiyatıda 120$ felan olması lazım[toeflın] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ibt:internet based test cbt:computer based test cbtye artık giremezsin zira kalktı yani istanbulda bulamazsın cbt yapan yer.ibtnin cbtden farkı grammer bölümünü speakinge cevirmeleri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Toefl'ın parasını biliyorum da ben işte internetten bu denemeleri gibi aynı sistemle zamanlı olarak girilebiliyor ve notlandırılabiliyor diye duymuştum esas olaya da @syn: Yani buna netten giriyorum o denemelr gibi değil mi? Bir de speaking nasıl oluyor ibt'de? Skype'tan falan mı test oluyorsun? [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 20:59 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 valla netteki denemeyi bi seferlik yapabiliodun bi daha yapamıyodun benim bildiğim.bende kitap vardı kitabın cdsinden deneme felan yapıp öle girmiştm. skype ile konusmuosun ama çok acaip böle konsantre olmak hakkaten güç.ekrandan sana bir soru geliyo o soruyu konuşarak cevaplıyosun böle ekrana konuşuosun bildiğin. internetten giremezsin.illa toefl merkezlerinden birinde gircen.bilmerk var işte orda toefl yapılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Sınava bir yere gidip giriyosun ama oraya bilgiler internetten geliyor. Evinde sınav olmak gibi bişey yok yani hehe. Ibt internet based test, cbt computer based galiba. İkisi de tabi bilgisayar başında ama speaking falan bi iki şey değişti sanırım ibtye geçerken. Bide türkiyede pbt cbt falan kalmadı diye biliyorum sadece ibt var. edit speaking de şöyle : Sana bir soru soruyor (illa ki bi toefl kitabı alıp soru tiplerini öğren bu arada), misal deniz kenarında mı tatil yapmayı daha çok seversin dağlarda mı? 15 sn düşünme payı veriyor sonra sen 1dkka boyunca bununla iligli konuşuyorsun. Bu personal question sınıfına giriyor sanırım, bazen sana bilgi verip öyle konuşturuyor falan. Kitap al türlerini öğren öyle çalış, hiç bişey bilmeden girince özellikle speakingde afallıyosun [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 21:09 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 hayır abi internet based diyo ama gene de eşek gibi gidip o mekanlarda giriyosun adı sırf şekil olsa gerek.ben de ozaman başkasına yaptırrım nan testi banane demiştim ilk çıktıında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 evet toef.org dan aldıın testi bikere yapabiliyosun sadece onlar da değerlendirip veriyolar. sınav 4.5 saat civarı soruyo speakinglerde 20-45saniye falan süre veriyo bazen 15 veriyo bazen 30..etraftakiler de konuşuyo falan zahmetli biraz konsantrasyonu.ben mesela reading : 28/30 listenning : 25/30 speaking : 17/30 writing : 18/30 sınavın ikinci yarısına girmeyip çıkmayı düşündüm bian daralıp (2.5 saatte 10dakka ara veriyo ve speaking-writing yaptırıyo 2saat) o yüzden salladım biraz kasmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İyi de mikrofon falan dandikse nasıl yaparız speakingi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 benim girdigim yerde mikrofon o kadar dandikti ki, normalde telfuzum cok iyidir, aksanim da; cok boktan duyuldu dinleyince konustugumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Açık ve tane tane konuştuğunuz sürece sorun olmuyor, ben ilk iki soruda afalladıktan sonra rahat yapmıştım. Mikrofon olayınında hiç sorun yaşamadım, adam gibi bi yerde girin ne de olsa siz seçiyorsunuz. Bide kitap olarak Longman IBT var, akmarda cdsiyle birlikte 20 liraya bulunuyor tavsiye ederim. Özellikle cd tam sınav gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Netten torrentten de bulabilirsiniz IBT çalışma CD leri. Demenoidde var. Başvurularımı TOEFL'ımın süresi dolmadan yolluyorum iyi ki. IBT hiç çekilmez şimdi. :( Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 dikkatli ol yanlız ben girdiğim zaman bana verilen mikrofon test sırasında bir bozukluk gösterdi ama sonra bir anda düzeliverdi. bende iyi düzeldi diye kullanmaya devam ettim. şimdi toefl'dan mail geldi speaking iniz duyulmuyor paranızı iade ediyoruz diye. eğer önemli bir şey içinse toefl(yurtdışı eğitim gibi) aman 2-3 ay önceden al.normal sonuçların açıklanması bile(mikrofonu çalışanlar için) 1 ayı buldu. 3 haftada(15 iş günü) açıklanması lazım halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Prawler demonoid linki atabilir misin pmden? Şimdi ararım bulamam falan hazır varsa iyi olur :) Umarım şanssızlık yaşamam. Evet ayrıca yurtdışında eğitim için, ama sadece onun için değil ve gelecek hazirana kadar vaktim var çünkü össye gireceğim. Ama ne kadar çabuk o kadar iyi. Şimdiden başvurursam da kabul gelirse össye girerken kafam rahat olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 demonoid gg oldu şansına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 @nil: www.mininova.org ye gir, oraya TOEFL IBT yaz. Kaplan iyidir hazırlanmada. Onu indir çalış. Sen KAL'lı değilmisin? Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama. Çalışmana bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 KAL'lıyım, ondan önce de Üsküdar Sev'deydim. Deli bilirim ingilizceyi :D Ama neyle karşılaşacağımı bilmiyorum, bir ikideneme çözeyim dedim. 150$ boşa gitmesin sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 dediğim gibi yap o zaman, indir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 diyosunuz ki sınav bismerk mi ne illa orda olacak ,ben bunu anladım ,oraya gidiyorsun bilgisayar başında sınava giriyorsun sanırım , bu mekan nerde ? longman ibt falan da evet alıcam o kitabı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yok bilmerkte olmayacak. Toefl sitesinden gir bak, istanbulda heralde 100 tane mekan var sınava girebileceğin sen aralarından seçiyorsun tarih ve boş yer olmasına göre. Bilmerk sadece temsilcisi gibi bişey, bilgi almak istersen telefon aç. Sınav kaydı sadece netten oluyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ah ulan ah. toefl'dan 43 aldım, geldim cope'yi geçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar