Gimli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 İkinci kayıt denemem. Davul ve perküsyon loop. Gerisini farklı kanallardan klavyeyle çaldım. bakınız dinleyiniz eleştiriniz http://download.yousendit.com/5C66D3377E9FCF7E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 solo klavye çok hoş. albüme güzel bi intro olurmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Yok mu yorum yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Gimli gayet güzel olmus , bluesdan kendini kurtarsan daha guzel olur :p [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 17:53 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Loopun temposunu biraz daha düsürüp, klavye tonu olarak piyano kullanılmıs hali ne guzel olurmus bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Kısa biraz. Uzasa , uzar da yani. Uzat yani. Uzasın evet, çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bi tane de caz bisi yapariz canim nolucak. Gerci bu pek blues sayilmaz. Hammond olunca ole bi his olmustur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Harika olmus,çok beğendim ben açıkcası :) temiz olmus.Kayıdı bana yollarsan basslarını çalabilirim istersen(edik:bu nasıl bi cümle ya bende kayıt zaten var?) Basslarını çalabilirim istersen :) ama biraz daha uzatman daha iyi olur bencede.Arkaya biraz daha ekle bişeyler. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 01:33 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar