Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 [b]Arkadaşlar Uzun Suredir Arıyorum Ama Maalesef Bir Turk İnsan Gibi PvP Arena Bulamadım... Boyle Bir Arena Sahibi Olan arkadşlar Pls Mesaj Atsınlar... İcq:126977448[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 icq 173110143 bi konus.[hline]......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Eskiden Theselia'nın vardı PVP Serverı çok güzeldi.. Lag mag olmazdı iyiydi.. Ama kapandı bi aralar, ownerla iletişime geçin ayarlar belki :)[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 [b] E abi peki böyle diyorsanız insan gibi bir pvp arena bulamayacakmıyız maksat zaten zman geçsin eylence olsun diye black icq sen server kurmayı bılıyoesan kur ve ban haber wer ben sana bir şeyler göstereceğim...[hline]Evil Lord Fransua DeaD oR AliVe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar