dory Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bu telefonu kullanmis olan var mi? varsa eksisi artisiyla yazabilir mi? biraz bakininca pek olumlu yorumlar goremedim, pek de piyasa gibi gozuktu gozume. sanki disi var ici boş gibi. ozelliklerini falan okudum biliyorum. enistem hediye olarak bu telefonu almak istiyor bana, ben w810i istiyorum inatla, alacagimiz yer sabit oldugu icin(maddi durum etc) w810i olmazsa bunu alicak gibi gozukuyor. yardimci olursaniz guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bana göre motorolanın KRZR K1 versiyonu pek iyi değil. telefonun işletim sistemi gayet yavaş oldugunu biliyorum (arkadaşımdan) hafıza kartından dosya okuma çabası epey sinir edebilir. ayrıca bu cihazın bence görüntüsünden başka birşeyi yok (hani görüntüsü pekde iç açıcı değil en altındaki kalınlık nedeniyle) ancak ve ancak bu telefonun tek bir artısı söz konusu oda, gsm özellikleri epey güclü. örnegin cok uzak normal bir telefonla şebeke dışı olan biryerde hic verim alamazsın fakat motorolaların cogu icin gecerli degil. aksine şebeke göstergesi full olur :) se w810i modelininde artık pek bir alınabilirliği kalmadı. zaten bu istediğin modellerin fiyatında gayet daha çok güzel cihazlar alınabilir. örnegin sony ericsson istiyorsan W610i, Z610i, w850i, W660i veya K618i. ancak nokia düşürsen, nokianın en güzel (bana göre) telefonu 6300. şayet samsung düşürsen u600 derim. w850i ve u600 modellerinin fiyatları motorola ile aynı, diğerleri ise daha düşük. 6300 modelinide 300 ytl'e bile bulabilirsin. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 03:26 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 w810i 400 ytl, saydığın diğer modeller 550'den başlıyor mayhem :) w810i 400ytl gibi bir fiyata alabileceğin en iyi telefondur. çok da süper bir telefon. ama motorola telefon hiç tavsiye etmem, yavaş, dandik, sorunlu, ötesi yok:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 K1 modeli 650 ytl ona göre modeller söyledim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 k1 i kanyondan 505 e mi ne almistim 1 ayi geciyo; baska yerlerde daha pahali olmasi sasirtici baya :p telefonun en buyuk eksisi browser i. cook kotu. gun isiginda parlama nedeniyle dis ekran pek okunmuyo ve paketten cikan kulaklik yetersiz baya ses kalitesi acisindan (yine de aletin hoperlorunden kat kat iyi tabi :p). genel olarak tavsiye ederim ama, ozellikle tipini cok severek kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ya ben acikcasi begenemedim bu telefonu. enistem sirf kendinde aynisi var diye aliyor hrr. kizilay dagitmis gibi gezicez negzel =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aldiiiiiiiiiiiim holey w810i suan bursa ankara arasinda mola veriyo bi kaç saate ellerimde of cok heycanlandim ayrica /puke k1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 w810i kullanıyorum ben de 1 yıldır gayet güzel,yetiyor yani ama ileride telefon değiştirmeye karar verirsem mayhem'in se yazılarını okuyacam kesinlikle=) hem se'ye alıştım telefon olarak,hem de se modellerini mayhem çözmüş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hayırlı olsun, tepe tepe kullan, kulağında paralansın sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hayırlı olsun , ama operin dediği gibi tepe tepe kullanma asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 mayhem iphone dicek diye çok korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 o değilde o balon ne öyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar