Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 1299 ytl ye 42'' samsung plazma mı? 999 ytl ye 32'' philips lcd mı? kararsız kaldık aılenecek hangısını tavsıye edersınız magaza yarın acılıyor bu fıyatlar 3 gun stoklarla sınırlı ımıs kalıte olarak hangısı daha ıyı bı yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Kullanıcağınız yere de bağlı aslında. Ama ben olsam hiç bişey bilmeden 42" i alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 filip lcd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 sadece tv ızleyecem dıgıturk var lıg tv fullhd oldu/olacak bu durumda hangısını onerırsınız fullhd yayınlarda hangı tv daha ıı performans verır cevap verırken su su sebeplerden oturu bunu al dersenız ıı olur buda lınk ı [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 19:35 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ya maç i$te, full HD izlesen ne olur izlemesen ne olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Alabildin mi peki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 42'' babayı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 insanımız aç olunca böyle görüntüler görmeye devam edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Yurtdışında tuhaf karşılardım bu görüntüleri, burası açılınca yurtdışı medeni kaldı yine. :/ Çok tuhaf olmuş ortamlar be... Millet açız falan diyordu noldu. Adamlar tüplü tv ye bakmıyorlar bile. Çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ps3 kuyruğunda bekleyen manyaklar gibi olmuşlar :D komedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 PS3 kuyruğunda bekleyen manyaklar en azından sadece sıra oluyor, sohbt ediyor, bizdeki hayvanlar camı yumrukluyor kapıyı kırıyor duvardaki plasmaları söküyor, yağmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 konudısı cevapları su topike yazarsanız daha ii olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar