LiquiD Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 http://www.ebaumsworld.com/games.shtml bir kaç ay önce yazılmıştı bu site buralara, bir helikopter oyununu tanıtmak için. şimdi baktım da, 5-6 yeni oyun daha eklenmiş. giriniz, hoş vakit geçiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Baya Guzel Ozellikle Su Polar Rescue Kafayi Yedirdi Bana ehehe Azmettim kasiyom iste bakalim nerey kadar gidicek :P[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ya orda sim bişi war. bi japon kızını becermeye çalışıosunuz 100 günde. 3 saat kastım maçı bile tam izleyemedim hehe. sonunda çok ballı bi sallamayla sorduu soruyu bildim(kaçıncı gün ilk defa öpüştük). sora oha dedim işi bitince kapadım :P yani bilmeme oha dedim. 25 dedim olmadı 50 dedim olmadı. 3. de vahiy geldi 62 dedim oldu puahah.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 sapık adem[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: Sly-One, 10 Mart 2003 07:48 tarihinde demiş ki: ya orda sim bişi war. bi japon kızını becermeye çalışıosunuz 100 günde. 3 saat kastım maçı bile tam izleyemedim hehe. sonunda çok ballı bi sallamayla sorduu soruyu bildim(kaçıncı gün ilk defa öpüştük). sora oha dedim işi bitince kapadım :P yani bilmeme oha dedim. 25 dedim olmadı 50 dedim olmadı. 3. de vahiy geldi 62 dedim oldu puahah.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar ehe abi ben levelleri kasıyordum 100 gün muhabbetini unutmuşum oyun bitti zauhaeaıhfsdaf[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Tam 3 saat uğraştım yinede SimGirl in birinci versiyonundaki gibi bitmedi oyun :P 10.000 üzeri Exp Puanım vardı avratla, Sora 260 civarı STR 245 nowlıc Eşşek gibi money..HEr bişi ama her bişiyim vardı ama fos ettim :P First kiss olayı rezil yaw :P Gününümü tutcam eheh Cepten çaldır dur sürekli eheh[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar