pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Evet arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi Ankara'da program cdsi (vista ve office özellikle) bulabileceğim yerler arıyorum. Bugün yeni Maltepe pazarına bir uğrayacağım ama duyduğum kadarıyla işler biraz daha sıkıymış eskisine göre, ondan garanti olsun diye diğer yerlere de gideceğim. Netten indir demeyim hala kotalıdayım, kasımdan sonra sınırsıza geçeceğim; başınızı şişirmem bir daha =) Edik: Konuyu nereye açacağıma emin olamadım, ayar verecekseniz özel mesaj hemen üstte :p [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 10:37 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Tunalıya git. Kuğulu parktan aşağıya doğru yürürken solda bir dükkan var. Başlarda, görürsün.
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yükseldeki limon pazara bi bak istersen alt katına
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Çok sağolun arkadaşlar, birazdan çıkacağım. Tunalı-Kızılay istikametinde dediğiniz yerlere bakacağım =)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ayar vericem, burasi warez forumu ya da mekani degil.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 program cd si satan yer sormak için forumun warez içerikli mi olması lazım çok pardon ?
Leath Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 box alacak belki adam, box satan yer soruyor ? ne enteresan varliklarsiniz.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 lisansli cd satislarinda isler sikisik olmaz. ne ukalalik yapin ne de bos konusun. acik ve secik, yeri de burasi degil.
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Uff Mum iyice saçmaladın cidden, adına arama yaptım Baldur's Gate cdsinden Barış Manço şarkılarına kadar yığınla başlık çıktı. Biz de biliyoruz kopyanın yasak olduğunu; gidip de link verin demedim, alın bunu paylaşın demedim. Hepimizin her allahın günü gidip alışveriş yaptığı yerlerin adresini sordum. ne kasıntı insanlar türedi patide yahu.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kısa ve öz paticik tarihi için teşekkür ederiz, hepimiz yeni üyeyiz zaten.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Admin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 adres verince de hatalı oluyor
Öne çıkan mesajlar