ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Penguen'in eski sayılarını arıyorum Fransadayım Kargo parası falan öderim , dergiler için de belirli bir miktar ödeme yapabilirim hatta.. Var mı elinde bol olan? Bir de uykusuz dergisinin ilk sayısını arıyorum. O da ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Sahaflara bir bakarım bu gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 uykusuzu hiçbir yerde bulamazsın ama sana satabilirim 82 ytleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Penguen degilde L-Manyak ve Lombak in 90 lardan kalma dahi serileri var elimde bole atmiosam 50-100 tane temiz sayilir eski olduklari icin yipranmi$lik var illa ki i$ini gorurse om at konusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Unintended- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 penguenin set ciltleri var.Onlari alabilirsin. Bildigim kadari ile ilknokta.com da satiliyor.Basindan sonuna kadar hepsi ciltlenmis.Ztn uykusuz ciktiktan sonra penguende batti cöktü gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 aradıkların bende var ama bedava vermeyi bırak satmam bile sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 @burtonesk ; Aferin. Onun dışında uykusuzun çıkan sayılarını arkadaşım yolluyor bu hafta. Penguen'in de eski sayılarını buldum sanırım. Öm ile gelenler vs oldu teşekkür ederim herkese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 penguenin ilk sayisindan su anki sayisina kadar var bende hepsi hic kullanilmamis gibi mukemmel bir durumda, fiyatta anlasiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar