RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Benim biyolojik saatim iyi çalışıyor gerçekten.Sabahları genelde saatsiz filan aynı saatte uyanırım...Sağdan sola dönmeye çalıştığımda bi zorlanma oluyosa uyanmışım demektir...(Anlayan anladı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 evet gunaydin "kalkamamışı" var buyrun, ben. uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 kimse yazmamis cok acaip saat alsana abi saatim yok diyene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ben genelde saat kurunca saatin çalmasına 5-10dk kala kendiliğimden uyanıyorum. ilginç bişi tabi kendini şartlayınca vücut uyanıo heralde. uyanmazsam da alarm çalar çalmaz uyanıyorum. hayatımda bunun tek bir istisnası oldu. alarm çalmış çalmış uyanmamışım telefon çalmış aramışlar uyanmamışım sonra bir uyandım saat 9:30. 8:40ta sınavım vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ben iki yıldır aynı zil sesiyle kalkıyorum ve direk telefonun kendi alarm sesi artık o sesi başka bi yerde duyunca çenem kasılıyor tüylerim diken diken oluyor delircek gibi oluyorum ve sabahlarıda ilk salisesini duyduğum anda kalkıyorum. psikolojik sorunlara yol açtı bende o zil sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 O da bişey mi. Alarm çalmasına 10 dakka kala rüyamın sag üst köşesinde geri sayım açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 LoL.Ben öyle bir kabus görmüştüm,süikastçinin elinde çalar saat vardı bizim bütün öğretmenler bana çalar saat fırlatıyordu korkunçtu o "zırrrr" sesini iliklerimde hissettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: MadOrca, 25 Eylül 2007, Salı - 12:33 tarihinde demis ki: kimse yazmamis cok acaip saat alsana abi saatim yok diyene kadar gece 2'de nasıl alsın :D said: Sovereign, 24 Eylül 2007, Pazartesi - 08:00 tarihinde demis ki: açıcam sonuna kadar da sesi.. çaldığı zaman kapatmak için yataktan aşağa inmek zorunda kalıcam ki zaten inersem bidaha geri çıkıp yatmam.. Muhteşem bir çözüm gibi görünüyor şuanda bakalım yarın sabah test edicem eheuaheu abi sabah 8'de kalkmam gerekirken saat 9'da salonda çalan telefona gidip bir şeyler mırıldanıp yatağa geri yatmışlığım, uyanmak için duş alıp kurulanıp tekrar uyumuşluğum bile var euhaeuh sdfnkhsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 şimdi yatsam sekste uyanabilir miyim bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yanında bi kız varsa neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 kalkamadım. artı lanet banka gönderilen parama 20 lira el koydu . [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 13:30 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 o diil de kabus olayı yarmış resmen. ciddi ciddi görmek isterdim ama son bikaç aydır nerdeyse hiç rüya görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: cep telefonumu kaybettim=)alarm kuramıyorum=) çalar saatim yok=) arklar uyudu şimdi beni uyandırın sabah dersim var dedim ama emin olamadım=) onlayn çalar saat isterim ya da benzeri çözüm yolu bulunuz ben uyandırabilirim? 5:30 da kalkıorm yatarsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar