Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabah nasıl kalkıcam?

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

ben genelde saat kurunca saatin çalmasına 5-10dk kala kendiliğimden uyanıyorum. ilginç bişi tabi kendini şartlayınca vücut uyanıo heralde. uyanmazsam da alarm çalar çalmaz uyanıyorum.

hayatımda bunun tek bir istisnası oldu. alarm çalmış çalmış uyanmamışım telefon çalmış aramışlar uyanmamışım sonra bir uyandım saat 9:30. 8:40ta sınavım vardı :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben iki yıldır aynı zil sesiyle kalkıyorum ve direk telefonun kendi alarm sesi artık o sesi başka bi yerde duyunca çenem kasılıyor tüylerim diken diken oluyor delircek gibi oluyorum ve sabahlarıda ilk salisesini duyduğum anda kalkıyorum. psikolojik sorunlara yol açtı bende o zil sesi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MadOrca, 25 Eylül 2007, Salı - 12:33 tarihinde demis ki:

kimse yazmamis cok acaip

saat alsana abi saatim yok diyene kadar

gece 2'de nasıl alsın :D

said:
Sovereign, 24 Eylül 2007, Pazartesi - 08:00 tarihinde demis ki:
açıcam sonuna kadar da sesi.. çaldığı zaman kapatmak için yataktan aşağa inmek zorunda kalıcam ki zaten inersem bidaha geri çıkıp yatmam.. Muhteşem bir çözüm gibi görünüyor şuanda bakalım yarın sabah test edicem

eheuaheu abi sabah 8'de kalkmam gerekirken saat 9'da salonda çalan telefona gidip bir şeyler mırıldanıp yatağa geri yatmışlığım, uyanmak için duş alıp kurulanıp tekrar uyumuşluğum bile var euhaeuh sdfnkhsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...