xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bilgi üniversitesinde o kadar cok varki sigara içmek yasak olan yerlerde bile duman altı oluyorki bu yerler sınıf onleri , spor salonları vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Sinif onunde sigara icmek ne demek ya ? Hoca falan bi$i demio mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 @Nuke,+1.En önemli nokta ,herkesin de olanca kültürüyle anlatmaya çalistiginin özü bu zaten.Sigara içenler kendilerine istedikleri zarari verebilirler,bu seçim kendilerinin ama baska insanlari sigarayla hasir nesir etme seçimi onlarin degil(her insanin özgürlük siniri baskasinin sinirina ulasincaya kadar sonuçta) Isin biraz daha ilginç tarafi sigara kullanicilarinin kapali alanda sigara içme ya da belirli odalarda surada burada sigara içme yasaklarina karsi olan inanilmaz protestosu...Belki de sigara=sosyal ortam gibi bir kani olusmus çogumuzun zihninde,kendi düsüncelerimizle bir de elimizde sigarayla basbasa kaldigimiz kapali bir ortam katlanilamaz geliyor olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Cipsle, oral seksle vs. ile yaptığınız kıyaslamaların zerre mantığı yok farkındasınız değil mi? İnsanları toplu zehirleme olayı sigarada, cipste falan değil yani. Kendine ne zarar verirsen ver, kimsenin umrunda değil. Başka insanları zehirlemeyeceksin, mantık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Okulda kapali yerde bi kisim sigara icilio,bi kisim icilmio ama icilmeyen tarafta full duman alti oluyo canim istio belki arkadas ayip :: ) yani sakasi bi yana kapali alanlarda icilmesine karsiyim,ictigim zamanda karsiydim gene karsiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Hih açikçasi kapali alanlarda yasak ama hastanede(hastane!) asistanlarin sigara içerek gittigini görüyorum,allah belalarini versin,bu kadar.Ayip yani ne biçim doktorsun,hem hastalarin gözü önü,hem de kapali ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ya icen icsinde hani bi toplumsal saygi olayi olmasi lazim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 başladım bende sigaraya.. isteyerek başladım nedenim sevgilim. uzar gider sonuç bok gibi haldeyim. teselli arıyorum a.k.. birileri beni dövsede rahatlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 $u anda cok cetin bi mucadele icindeyim baslayip,baslamamak arasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar