Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lancia ypsilon

Drigeolf

Öne çıkan mesajlar

merhaba,
ben küçük bir araba almayı düşünüyorum; daha öncede bir başlık açarak fikirlerinizi sormuştum. araştırmalarım sırasında bu arabayı gördüm. eski bir italyan markasıymış lancia ve rekabet ortamına giremeyip şirket darboğaza girmiş;şimdi fiat çatısı altına girmişler ve bataktan kurtulmak için son umut olarak ypsilon modelini çıkarmışlar. araba pek sevimli, böyle bir mini cooper havası filan aldım ben. özellikleri de zaten benim istediğim, az benzin yakan, ayağımı yerden kesen, küçük bir şehir arabası özelliklerine uyuyor. fiyatları da normal seyrediyor( öle aşırı bir özellik paketi almaz iseniz). sorularım şunlar: bu araba nasıl bir arabadır,hiç kullanan, gören,duyan var mı? ucuz etin yahnisi olur mu(yani bu adamlar batmamak için bu arabayı çıkarmışlar, ucuz olupta iyi bir alternatif olabilir)? fiat'ın teknik servisi nasıldır? bu araba güvenli midir?
lancia'nın sitesi
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle ralli tutkunlarının yakından tanıdığı fakat ülkemiz caddelerinde pek sık rastlamadığımız, aslında 100 yılı aşkın tarihiyle Dünya’nın köklü üreticilerinden biri olan İtalyan Lancia küçük sınıfta yer alan 3 kapılı modeli Ypsilon ile ülkemizde

Yıllar boyu Dünya Ralli Şampiyonası’nın efsane araçlarından biri olmayı başarmış Lancia markası hala büyük bir hayran kitlesine sahip.

Öte yandan Lancia, ülkemizde pek sık rastlamasakta aslında rallilerden alışık olduğumuzun aksine agresif olmayan araçlar üreten ve 100 yılı aşkın tarihe sahip bir İtalyan markası.

Lancia Ypsilon modeli küçük sınıfa yönelik tasarlanmış 3 kapılı bir otomobil. Tofaş çatısı altında ülkemizde satışına başlanan Lancia, ilk olarak İstanbul’da iki, Ankara ve İzmirde ise birer satış ve servis noktasında hizmet verecek. Yıl sonuna kadar sadece Ypsilon modelinin satışının yapılması planlanırken, 2008 yılıylabirlikte yenilenecek Lancia Musa modelinin de satışına başlanması bekleniyor.

Küçük sınıfın bu farklı ve şık temsilcisi Ypsilon, 1.3 8V 77 HP ve 1.3 16V 95 HP benzinli, 1.3 Multijet 75 HP ve 90 HP olmak üzere iki farklı benzinli ve dizel motor seçeneğine sahip. Ypsilon modelinde ayrıca Argento, Oro ve Platino olarak adlandırılan üç farklı donanım paketi bulunuyor. Bu donanım paketlerine ek olarak bir çok farklı opsiyonla kişiselleştirilebilen Ypsilon’un etiketi 13 bin 700 Euro ile 19 bin 600 Euro arasında değişiyor.

Otokritik.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
arkadşlar bu araca baktım biraz 3 kapılı hoş bi tasarımı var iç dizaynıda hoşuma gitti,yakıt tasarrufuda gayet uygun.ben opel corsa 3kapılı 1.3 dizel otomatik araç almayı planlıyodum 37 milyar fiyatı var bunun.Lancia'nın fiyatınada baktım 1.3 90HP Multijet(dizel oluyo bildiim kadarıyla) otomatik vites fiyatıda 37600 falan vergisi dahil. Siz hangsini önerirsiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...