Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 merhaba, ben küçük bir araba almayı düşünüyorum; daha öncede bir başlık açarak fikirlerinizi sormuştum. araştırmalarım sırasında bu arabayı gördüm. eski bir italyan markasıymış lancia ve rekabet ortamına giremeyip şirket darboğaza girmiş;şimdi fiat çatısı altına girmişler ve bataktan kurtulmak için son umut olarak ypsilon modelini çıkarmışlar. araba pek sevimli, böyle bir mini cooper havası filan aldım ben. özellikleri de zaten benim istediğim, az benzin yakan, ayağımı yerden kesen, küçük bir şehir arabası özelliklerine uyuyor. fiyatları da normal seyrediyor( öle aşırı bir özellik paketi almaz iseniz). sorularım şunlar: bu araba nasıl bir arabadır,hiç kullanan, gören,duyan var mı? ucuz etin yahnisi olur mu(yani bu adamlar batmamak için bu arabayı çıkarmışlar, ucuz olupta iyi bir alternatif olabilir)? fiat'ın teknik servisi nasıldır? bu araba güvenli midir? lancia'nın sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ben lancia renaultun diye bilioyorum?aracıda hiç duymadım görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 o değin dacia olmasın. eski rallileri gösterirken duymuştum lanciayı hatta lançia derlerdi oyunlarda da vardı ama dediğin modeli hiç görmedim ben fiyatı ne kadar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 aaa evet karıştırdım pardon :D.lancia fiatın evet.eskiden iyi araba yapardı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Özellikle ralli tutkunlarının yakından tanıdığı fakat ülkemiz caddelerinde pek sık rastlamadığımız, aslında 100 yılı aşkın tarihiyle Dünya’nın köklü üreticilerinden biri olan İtalyan Lancia küçük sınıfta yer alan 3 kapılı modeli Ypsilon ile ülkemizde Yıllar boyu Dünya Ralli Şampiyonası’nın efsane araçlarından biri olmayı başarmış Lancia markası hala büyük bir hayran kitlesine sahip. Öte yandan Lancia, ülkemizde pek sık rastlamasakta aslında rallilerden alışık olduğumuzun aksine agresif olmayan araçlar üreten ve 100 yılı aşkın tarihe sahip bir İtalyan markası. Lancia Ypsilon modeli küçük sınıfa yönelik tasarlanmış 3 kapılı bir otomobil. Tofaş çatısı altında ülkemizde satışına başlanan Lancia, ilk olarak İstanbul’da iki, Ankara ve İzmirde ise birer satış ve servis noktasında hizmet verecek. Yıl sonuna kadar sadece Ypsilon modelinin satışının yapılması planlanırken, 2008 yılıylabirlikte yenilenecek Lancia Musa modelinin de satışına başlanması bekleniyor. Küçük sınıfın bu farklı ve şık temsilcisi Ypsilon, 1.3 8V 77 HP ve 1.3 16V 95 HP benzinli, 1.3 Multijet 75 HP ve 90 HP olmak üzere iki farklı benzinli ve dizel motor seçeneğine sahip. Ypsilon modelinde ayrıca Argento, Oro ve Platino olarak adlandırılan üç farklı donanım paketi bulunuyor. Bu donanım paketlerine ek olarak bir çok farklı opsiyonla kişiselleştirilebilen Ypsilon’un etiketi 13 bin 700 Euro ile 19 bin 600 Euro arasında değişiyor. Otokritik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 [spo]][URL=http://imageshack.us][/url] [/spo] bi tek lancia bilirim o da delta integrale begenmedim ypsilon u Buna sadik kalarak bi lancia yapsinlar alirim [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 22:30 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 abi düzgün bi araba al ya servis parça fln. batar matar parçasını bulamazsn. corsa morsa al ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 100 senedir araba uretiyo yaziyo adam 2 mesaj ustte sen batar diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 küresel dünyada bir sirketin batip batmamasinin kac yildir faaliyette olmasi ile alakasi var mi sence :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Selam, prozzak'a cânı gönülden +1 diyorum. Nere de o Integrale :( Şimdiki modellerin isimleri de markanın izlediği yolu gösteriyor; Ypsilon Musa Thesis Phedra Kolay kolay o eski ruha dönemezler artık. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 prozzak a bendende +1. efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 eheh 1:43 modeli vardı bende integrale'nin.. en hızlı o giderdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 arkadşlar bu araca baktım biraz 3 kapılı hoş bi tasarımı var iç dizaynıda hoşuma gitti,yakıt tasarrufuda gayet uygun.ben opel corsa 3kapılı 1.3 dizel otomatik araç almayı planlıyodum 37 milyar fiyatı var bunun.Lancia'nın fiyatınada baktım 1.3 90HP Multijet(dizel oluyo bildiim kadarıyla) otomatik vites fiyatıda 37600 falan vergisi dahil. Siz hangsini önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Corsa. Lancia elinde patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Yeni Fiesta Titanium 5K 1.6 TDCi 34.545,00 TL 34.545,00 TL fiesta bence daha güzel bir araç Bu arada fiesta da öyle bir renk yapmışlarki hayret ettim. Bok sarısı ile kusmuk kahverengisi arasında olmuş ve insanlar bu rengi tercih ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Fiesta dışardan güzel de içinin malzeme kalitesi 5. sınıf falan. Kullan at traş bıçaklarının sap plastiğini eritip konsol yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yeni fiestanın otomatii yok abi ben göremedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar