Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Kan Aranıyor

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Sizin için aradım arkadaşlar.

Hasta adı Elif Kaya, yanında hastanede refakatçıları kalıyormuş.
Eğer paticikten kan verecek olan varsa sevgili kıza kan vererek yardımları dokunabilir.

@Farinal senin kanın brh+ ise müsaitsen gidip verebilirsin, tabi gidebilme imkanın varsa.
Burada önyargılara uyup yukarıdaki gibi bir mesaj yazacağına, belki bir hayat kurtarmış olursun. :)

Ayrıca söylemeden edemicem, diğer yukarıdaki arkadaşlara da selamlarımı iletiyorum.

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 21:26 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kontorüm bol, açıp sordum =)
dogrumu yalan mı allah bilir tabi ama
kadının sesi baya kötüydü ciddi denilen cerrahpaşadaymış yakın olan verme durumu olan arkdaşlar kan verebilirler.
Şimdi insan hakkaten yardım etmek istiyo ama o kadar güvenilmez bi şehirki burası yani art niyetli insan kaynıyo, sen gidersin kan verirsin adam sana hıv bulaştırır bilmemne. o yüzden bu tip msnden gelen taleplere insanların samimi bakmaması veya fazla ilglenmemesi normal.
son bi not en yaygın kan gruplarından biri (b+) umarım akrabalarında birinden çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam cerrahpaşa demiş. Ne hiv'i yahu? Kolunuzu kesip birbirne bastırmıyolar kan verirken, sen oturuyosun senden bir poşet (artık o torbaların adı neyse) kan alıyorlar adama veriyorlar. Hani iyilik yapmaya üşeniyoruz diyceğinize güvenmiyoruz diyosunuz. En kötü ihtimal gider cerrahpaşaya sorarsınız böyle böyle bir durum var mı diye. Adam sizi kadıköyün arka sokaklarına çağırmıyor ki kan almak için hatta dandik bir hastane bile değil cerrahpaşa.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de mayhem, internet üzerinden bu tip şeylere inanası gelmiyor ki insanın. ne kadar olay gerçek olsa da, forwardların öyle bir boku cıkmıs durumda ki okumadan silinir vaziyette artık. önyargılı olmak da son derece haklıyız. açıkçası böyle birşey gelse başıma internet üzerinden haber salmayı en son çare olarak kullanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

güvenmemek için işin içinde bir risk olması lazım. bu durumda risk sanırım iletişim kurmak oluyor. hayır ben de her bana gelen maildaki numarayı aramam, sadece bir kere böyle gidip kan verdim ama oturup da netten gelen maillara güvenilmez gibi bahaneler üretmeyelim şimdi.

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 21:53 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sina bahene deil abi ben açıp sordum samimi ciddi bişeymi diye:), kan grubu tutanlar verebilir diye yazdım hatta üstde.
abi bide tanıdık bi akraba falan filan olmadımı bi güven sorunu oluyo ister istemez,vaktinde tüm türkiye birine kan vermişti tv kanalları falan bas bas yayın yaptılar sonra onda da bi dolap döndüğü ortaya çıkmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...