karakedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol flash tvmi nedir zap yaparken gordum. adam chatte bi kızla konusuyor falan neyse a/sl muhabbetinden sonra arakdaslıgı iletiyor daha sonra kadından resim istiyor, ve kadın buna cıplak resmini gonderiyor. adam resme bi bakıyor , adamın kendi karısı adam boşanma davasıa cıyor suanda da tvde karısı ile konusuyorlar. böle karar anı gibin bi program ben pek hoşlasmam ama ehu tesadufe bak ya igrenc :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Gimli Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Zagada bununla acaip dalga geçmişti okan bayülgen :P Çok saçma bişi
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol izlemem lazım ![hline]-26- HeadShot..!
tunca Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 lol süpermiş[hline]Join my army of the elves
nicotinee Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 muahahaha izlemek isterdim gerci :) yazım hatası [hline]*Sevgi Dolu Insan Herseyi Yener* [Bu mesaj nicotinee tarafından 05 Mart 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
karakedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 yalan olma ihtimali yok, suanda hem kaedın hemde erkek programda karsılıklı konusuyorlar.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Daesu Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 kesin yalan ya reyting amaçlı[hline]Mein Kampf
LiquiD Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 biri bir soru sordu, sunucu: "ben saatlerdir bu soruyu bekliyordum, beyfendiyi tebrik ediyorum." kardeşim madem saatlerdir bekliyorsun, sorsana. oraya ağaç olarak mı koydular sen, ehoeo.
narin Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Reyting amaçlı yazılmış bişi bile olsa , imkansız bi durum değil her ülkede tonlarca olay vardır böle ..[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900)
GeeM Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 slowly narin abartma[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
Grudge Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 yok yok okan bayulgen doğru söylüyodu. tamamen düzmece gibi geliyo bana da.
Daesu Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 olabilir tabi ona bişey demiyorum ama kim televisyona cıkıp tartışır ?? iki absürt manken alınır cüzzi bi para sıkıştırılır ellerine metinler okunur Tv ye cıkılır[hline]Mein Kampf
narin Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: GeeM, 05 Mart 2003 23:22 tarihinde demiş ki: slowly narin abartma[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem tamam tonlarca olmasada vardır yane numuneler :)[hline]"Love : ] is splendid , all you need is love ! Mouline Rouge(1900)
Öne çıkan mesajlar