-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Hala demons&wizards'la bgyi karıştırolar, hansi schaffer ortak yapımıdır, sırf schaffer'ın katkıları nedeniyle bile bg dememek lazım konuya gelince, bard's song derim[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
Elderon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Nightfall Bard's Song Lord of the rings.. bu üçünün üstüne tanımam ben şahsen..
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Bard's Song tabiki. sonrasında Nightfall,And Then There Was Silence var.Bu arada bende düşünüyorum Dark Elf nasıl şarkıydı yaa diye.O kadar kısa şarkı nasıl olmuşda :D her neyse.Cidden adamalrın her şarkıları mükemmel bence. Başarılı adamlar yaa.[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:))
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Ya bi daha gelseler acaba ne zaman gelirler????[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 in thE forest...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Hanged_Man Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 nightfall lost in the twilight hall darkelf soulforged battlefield[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mordred's Song In The Forest Bright Eyes Lotr Mr. Sandman[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Öne çıkan mesajlar