LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 abi herseyi sıra ile yapsanıza ya ilk sıc yada işe sonra elini yıka dişi fırcala gargara yap sonra çık dısarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 zaman kaybı onlar lucifel =) -1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 oha... diş ipi için bile dakikalar harcayan biri olarak kendimi uzaylı gibi hissettim şuan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 sen tuvalete düşürüyon millet yutuyo asfljafzxc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 evet ya geçen duydum abi nası yutmuş çözemedim yaa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 baboli kız alkollüymüş.diş fırçasını boğazına sokarak kusmaya çalışıyomş.refleksler fırçayı tutup cekmiş.kız hemen hastaneye gitmiş.yarım saatlik bi ameliyattan sonra ıckarmışlar.hayati tehlikesi varmş kızın ama fırça varken mi ameliyattan sonra mı anlamadım.fırçanın boyutuda 8 cm'miş.tıp tarihine gçemiş kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 8 cm bişimi carmen elektra 15 - 16 cm lik şeyler yutmuştur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yutmus?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 sıçaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 endoskopi yapılırken fırçalamıştım bi kere ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 diş fırçaladıktan sora özellikle ice tea içmeye gerke yko ne içsen bi garip oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar