forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 kardeşim dota oynuyor ama çok oynuyor onun yüzünden bilg. kalkcak konuma geldi ama bende oynuyorum o yüzden oyunu silmek istemiyorum, bi de haftasonları, okulun tatil olduğu günler oynasın çocuk o yüzden oyunu bloke etcek bir yöntem veya program arıyorum guest hesabıyla oturum açtım, oyun oynanıyor klasöre erişimi engellemek bir çözüm olabilir mi kısaca oyunu silmeden pratik bir engelleme yöntemi arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 klasörü şifrele? kısayolları da sil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 admin olarak girip, programlara erişimi ayarlayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 kısayolları silsem bile adresi belli sonuçta admin olarak nasıl bloklarım peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Dota ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 wow da bi harita.. forgiver, kısayola ya da engellemek istediğin şeyin exe sine sağ tıkal ,security kısmına gel, orda var zaten allow deny vs.. sadece admin e izin ver, diğerlerinin hepsini kapat . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 wc3te desek : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 oper, olmuyor dediğin şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 nasıl olmaz yav :/ ben dota oynamadım.. oyle bişe diye biliyom :D forgiver, o zaman oyunun klasöründen exesini kesip gizli bi yere kopyala. o zaman kısayol da çalışmaz. oyunun klasörüne girse de exe yi bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Modemin kablosunu yanında taşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 basit sifreleme porgramlari wsar folderlara ulasimi engelliyo foldera tiklandin mi password soruyo git onnardan birini dl et kisa yollari masaustundne sil folderi sifrele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 kısayol ile çalışıyosa run ile de çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 w3 klasörünü bulunuduğu sürücüde başka bi directory e taşı. Başka sürücüye taşırsan taşıma işlemi uzun sürer bu şekilde hemen yapıştır yapabilirsin. Oynıycan zaman tekrar eski konumuna geri taşı. Taşıdıktan sonrada kardeşim yine bulur eder diyorsan, w3 klasörünü system klasörü yap. System klasörüne çevir dememin sebebi klasör gizli klasör gibi kayboluyor fakat klasör seçenekleri>gizli dosya ve klasörleri gösterden de görünür hale gelmiyor. Korunan işletim sistemi dosyalarını göster demen gerekir. Bunuda bulamaz herhalde kardeşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 usb disk al, oyunu sil, oyunu usb diske kur, oynamak istediğinde diski kardeşine ver, bilgisayara da yükleyemesin onu da sen hallet:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bilgisayarı kaldırın siz en iyisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 folder lock diye bir program işe yaradı kısayoldan çalışmayı veya direk adresle erişimi hepsini engelledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ben makineme hem DOS hem XP şifresi koymuş olsam da güvenemiyorum. PCden kalkarken mouse'unu da al git! (ben öyle yapıyorum çünkü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 veyahut,war3.exe'yi mail'ına at yada dosya depon falan varsa,evden her çıkışında war3.exe yi silersin.böylece oyun oynanmaz.gelincede mail'dan indirir geri paste edersin.Oyun çalışır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 O exeyi bulmak zor değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 harddiski al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 monitörü al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ensesine bi tane şaplak at hafta içi dota yok de. kardeşine laf anlatamıyo musun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar