Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cem uzanın yeni reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Demin yemek yerken braveheart müziği duydum koştum salona bir baktım alakasız birşy.

Şimdi gene pc başındayken tvde reklam verdiler, cem uzandan resimler şeklinde misgibi film müziğini almışlar ya olur mu bu be?

yazık güzelim müziğeeee
Mesaj tarihi:
ahah millet koynuna girmiş uzanın ağlıyo :D

imar bankasına para yatınca adam 100 milyon yatırıyosa 80 milyonu kendine 20 milyonu otomatik olarak uzan ailesi hesabına yatıyomuş :) ve bunu banka görevlileri bile bilmiyomuş ne kadar doğru bilemem[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Mesaj tarihi:
ya abi... dün gs macInI izLioruz, tam devre oLdu... kakara kikiri..1-0 ön deyiz neyse bi anda cebine 40-50 milyon sIkı$tırıLmış 7-8 tip gördüm.. yani teLevizyon k0kuLu oLsa soğan kokusunu bariz aLıcaksınız namIssızım.. :) herifi gördüm s0murtmaya basLadım yüzüm faLan çöktü tükendi ömrüm ya..2. yarIdanda bi tad aLamadım.. herif etkiLedi beni resmen bide aLtında rekLam yazmazmI mIcIyodUm aLtıma :)[hline]thAt minute y0u're born; you ßegin to diE..

[Bu mesaj BlueStar tarafından 23 October 2003 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet hehe, birde düşünün adam meclise girse dünyaya katmerli rezil olacaktık. Oh bakın Türkiye'ye çalıp çırpıp başbakan olanlar var diyeceklerdi.. İlahi güçler korumuş bizi...
Mesaj tarihi:
adam sahtekar mahteka ona birşey diyeceğim yok ama çalıştığı ekip mükemmele yakın bu tarz kampanyaları çok iyi etüt etmişler inanılmaz iyi bir iş çıkartıyorlar[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
Mesaj tarihi:
Ilgınc bır ulkeyız.Bır yandan adam bulunsa DGM ye falan cıkarılcak bılmem kac tane davası var dıger yandan ulkenın yuzde onu adamı desteklıyor nerdeyse basbakan olucaktı.Ne dıyım ben sımdı....Turkıye.[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
Brave hearth ın müziğini duyduğumda bir anda zıpladım acaba filmi veren kanal mı var diye bir baktım Cem, uzan (geliyoruz).
Arkadaşım da o sırada icq dan FREEEEEDOOOOOOMM! FREEEDOOOOOOOM! İMAAAAARRR BAAAAANKAAAASSSIIIIII! Diye yazmaktaydı. Gülmekten yerlere yattım bir anda.
Şu cem uzanın arkasında reklam ekibimidir nedir. Adamlar süper işle çıkartıyor. Yani inaıyorum ki bu adam bir daha ki seçimlere kadar hapse atılmazsa ya da ülke dışına kaçmazsa...
Kesin meclise girer sonra da... sonrasını düşünemiyorum bilem.
ben hala freedomdayım... :)[hline]NO PAIN NO GAIN

Mesaj tarihi:
sahneler süper
cem uzan koşuyor ordaki çoçuğu kucaklıyor arkadan müzik süper olmuş ya
harbi reklam ekibi deli gibi çalışıyor
biraz güldük gerçi :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
Mesaj tarihi:
ya bide senki kendi calmamıs gıbı diyor odeyın paraları el koymayı bılıyosunuz fılan sanırsınkı onun bankası deıldı tobe[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
baylar tamam iyi doğru diyosunuzdur belki de , ya işler tam tersi ise ??? ya adam cidden doğruyu soluyosa ??? ben bu seneye kadar imar bankasindan 1 kere bile olsun ( ki hayatim boyunca ya batti ya baticak diye haberler okuyarak büyüdüm) parasini çekemeyen , hizmeti 1 gün bile aksıyan adam görmedim duymadim . ne iktisat vb .. gibi bankalardaki gibi para kuyruklari oluştu banka kapanmadan onceki 1 ay , ne banka yetkilileri paramiz pulumuz yok dedi.. ne zaman para çekmek için gitsek bankaya ( meblağ ne kadar büyük olursa olsun ) buyrun 2 dk bekleyin , aha işte paraniz ...

hepimiz hap kurlar , paket programlar derken çok mu aliştik acep hazir lop sunulan düşünceleri benimsemeye ??[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Mesaj tarihi:
heh zaten herkes cem uzan'la dalga geçiyor ama herkesin aklının ucunda "lan ya herif doğru söylüyorsa" fikri var.adam da ordan güç alıyor işte :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
  • Admin
Mesaj tarihi:
Zamanında Durduramazsınız durdaramazsınız diye yırttı orasını burasını durdurmak isteyenleri gaza getirdi tam durdu bana sorarsanız bunlar daha iyi günleri :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
cem uzan gelsin daha iyi olur çalar çırpar ama hiç değilse kendi kesesini doldurur bu ülkede kendine solcu diyen embesiller ki başta bülent ecevit nurcu denen aşşağılık adamları yaratıp finanse ettiler[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
Mesaj tarihi:
kendine solcu diyen embesil varsa niye saygılı olayım solculuğun bir felsefesi var onu yerin dibine batırıyorlar[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
  • Yeni Oluştur...