Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cem uzanın yeni reklamı

mexinth

Öne çıkan mesajlar

ahah millet koynuna girmiş uzanın ağlıyo :D

imar bankasına para yatınca adam 100 milyon yatırıyosa 80 milyonu kendine 20 milyonu otomatik olarak uzan ailesi hesabına yatıyomuş :) ve bunu banka görevlileri bile bilmiyomuş ne kadar doğru bilemem[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi... dün gs macInI izLioruz, tam devre oLdu... kakara kikiri..1-0 ön deyiz neyse bi anda cebine 40-50 milyon sIkı$tırıLmış 7-8 tip gördüm.. yani teLevizyon k0kuLu oLsa soğan kokusunu bariz aLıcaksınız namIssızım.. :) herifi gördüm s0murtmaya basLadım yüzüm faLan çöktü tükendi ömrüm ya..2. yarIdanda bi tad aLamadım.. herif etkiLedi beni resmen bide aLtında rekLam yazmazmI mIcIyodUm aLtıma :)[hline]thAt minute y0u're born; you ßegin to diE..

[Bu mesaj BlueStar tarafından 23 October 2003 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Brave hearth ın müziğini duyduğumda bir anda zıpladım acaba filmi veren kanal mı var diye bir baktım Cem, uzan (geliyoruz).
Arkadaşım da o sırada icq dan FREEEEEDOOOOOOMM! FREEEDOOOOOOOM! İMAAAAARRR BAAAAANKAAAASSSIIIIII! Diye yazmaktaydı. Gülmekten yerlere yattım bir anda.
Şu cem uzanın arkasında reklam ekibimidir nedir. Adamlar süper işle çıkartıyor. Yani inaıyorum ki bu adam bir daha ki seçimlere kadar hapse atılmazsa ya da ülke dışına kaçmazsa...
Kesin meclise girer sonra da... sonrasını düşünemiyorum bilem.
ben hala freedomdayım... :)[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

baylar tamam iyi doğru diyosunuzdur belki de , ya işler tam tersi ise ??? ya adam cidden doğruyu soluyosa ??? ben bu seneye kadar imar bankasindan 1 kere bile olsun ( ki hayatim boyunca ya batti ya baticak diye haberler okuyarak büyüdüm) parasini çekemeyen , hizmeti 1 gün bile aksıyan adam görmedim duymadim . ne iktisat vb .. gibi bankalardaki gibi para kuyruklari oluştu banka kapanmadan onceki 1 ay , ne banka yetkilileri paramiz pulumuz yok dedi.. ne zaman para çekmek için gitsek bankaya ( meblağ ne kadar büyük olursa olsun ) buyrun 2 dk bekleyin , aha işte paraniz ...

hepimiz hap kurlar , paket programlar derken çok mu aliştik acep hazir lop sunulan düşünceleri benimsemeye ??[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Zamanında Durduramazsınız durdaramazsınız diye yırttı orasını burasını durdurmak isteyenleri gaza getirdi tam durdu bana sorarsanız bunlar daha iyi günleri :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...