mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Demin yemek yerken braveheart müziği duydum koştum salona bir baktım alakasız birşy. Şimdi gene pc başındayken tvde reklam verdiler, cem uzandan resimler şeklinde misgibi film müziğini almışlar ya olur mu bu be? yazık güzelim müziğeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 birde devletin başına geçecekti yeterli oy alsaydı cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Lord of the rings çalıyo yaf bi saattir içeriden geliyo maç aralarında =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ahah millet koynuna girmiş uzanın ağlıyo :D imar bankasına para yatınca adam 100 milyon yatırıyosa 80 milyonu kendine 20 milyonu otomatik olarak uzan ailesi hesabına yatıyomuş :) ve bunu banka görevlileri bile bilmiyomuş ne kadar doğru bilemem[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ya abi... dün gs macInI izLioruz, tam devre oLdu... kakara kikiri..1-0 ön deyiz neyse bi anda cebine 40-50 milyon sIkı$tırıLmış 7-8 tip gördüm.. yani teLevizyon k0kuLu oLsa soğan kokusunu bariz aLıcaksınız namIssızım.. :) herifi gördüm s0murtmaya basLadım yüzüm faLan çöktü tükendi ömrüm ya..2. yarIdanda bi tad aLamadım.. herif etkiLedi beni resmen bide aLtında rekLam yazmazmI mIcIyodUm aLtıma :)[hline]thAt minute y0u're born; you ßegin to diE.. [Bu mesaj BlueStar tarafından 23 October 2003 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 pIroopAGanda bunnarr... pI-r0-pA-gAn-dA!.. :P[hline]thAt minute y0u're born; you ßegin to diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 evet hehe, birde düşünün adam meclise girse dünyaya katmerli rezil olacaktık. Oh bakın Türkiye'ye çalıp çırpıp başbakan olanlar var diyeceklerdi.. İlahi güçler korumuş bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Şimdikiler gireceine cem uzan girseymiş daha az rezil olurdk?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 adam sahtekar mahteka ona birşey diyeceğim yok ama çalıştığı ekip mükemmele yakın bu tarz kampanyaları çok iyi etüt etmişler inanılmaz iyi bir iş çıkartıyorlar[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mighty Thor a katılıyorum kampanya ekibi çok başarılı[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ordakı kadınlar benı bıtırıyor[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'ya Gider Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Ilgınc bır ulkeyız.Bır yandan adam bulunsa DGM ye falan cıkarılcak bılmem kac tane davası var dıger yandan ulkenın yuzde onu adamı desteklıyor nerdeyse basbakan olucaktı.Ne dıyım ben sımdı....Turkıye.[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Brave hearth ın müziğini duyduğumda bir anda zıpladım acaba filmi veren kanal mı var diye bir baktım Cem, uzan (geliyoruz). Arkadaşım da o sırada icq dan FREEEEEDOOOOOOMM! FREEEDOOOOOOOM! İMAAAAARRR BAAAAANKAAAASSSIIIIII! Diye yazmaktaydı. Gülmekten yerlere yattım bir anda. Şu cem uzanın arkasında reklam ekibimidir nedir. Adamlar süper işle çıkartıyor. Yani inaıyorum ki bu adam bir daha ki seçimlere kadar hapse atılmazsa ya da ülke dışına kaçmazsa... Kesin meclise girer sonra da... sonrasını düşünemiyorum bilem. ben hala freedomdayım... :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 sahneler süper cem uzan koşuyor ordaki çoçuğu kucaklıyor arkadan müzik süper olmuş ya harbi reklam ekibi deli gibi çalışıyor biraz güldük gerçi :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Ekibi ve reklamı çok başarılı. Ama bir o kadarda komik, şahsen gülmekten yerlere yattım görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 =)))loll[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ya bide senki kendi calmamıs gıbı diyor odeyın paraları el koymayı bılıyosunuz fılan sanırsınkı onun bankası deıldı tobe[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 baylar tamam iyi doğru diyosunuzdur belki de , ya işler tam tersi ise ??? ya adam cidden doğruyu soluyosa ??? ben bu seneye kadar imar bankasindan 1 kere bile olsun ( ki hayatim boyunca ya batti ya baticak diye haberler okuyarak büyüdüm) parasini çekemeyen , hizmeti 1 gün bile aksıyan adam görmedim duymadim . ne iktisat vb .. gibi bankalardaki gibi para kuyruklari oluştu banka kapanmadan onceki 1 ay , ne banka yetkilileri paramiz pulumuz yok dedi.. ne zaman para çekmek için gitsek bankaya ( meblağ ne kadar büyük olursa olsun ) buyrun 2 dk bekleyin , aha işte paraniz ... hepimiz hap kurlar , paket programlar derken çok mu aliştik acep hazir lop sunulan düşünceleri benimsemeye ??[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 heh zaten herkes cem uzan'la dalga geçiyor ama herkesin aklının ucunda "lan ya herif doğru söylüyorsa" fikri var.adam da ordan güç alıyor işte :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 haklısın herkesin yerine çoğu kişinin deseydim daha iyi olacaktı benim var şahsen açın Türkiye'nin arkasını ha? :lol: :lol:[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 tam tersi olabilir diyebilecek çok az insan var. aşağı yukarı herkesin bi tanıdıı kazık yemiştir uzandan bi şekilde. çalıştırdıı adamlara sor yeter.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Zamanında Durduramazsınız durdaramazsınız diye yırttı orasını burasını durdurmak isteyenleri gaza getirdi tam durdu bana sorarsanız bunlar daha iyi günleri :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Cem uzandan inanilmaz kazik yiyip, `kendi haline biraksalar paramizi odeyecek, durust adam aslinda` diyen birini taniyorum.[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 cem uzan gelsin daha iyi olur çalar çırpar ama hiç değilse kendi kesesini doldurur bu ülkede kendine solcu diyen embesiller ki başta bülent ecevit nurcu denen aşşağılık adamları yaratıp finanse ettiler[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 kendine solcu diyen embesil varsa niye saygılı olayım solculuğun bir felsefesi var onu yerin dibine batırıyorlar[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar