jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bende 56k oldugu ıcın netten ındıremıyorum suda sadece xmen evonun ve normalının 3 er cd den 6 cdlık bırde hellsıng 2 cd den 8 er bolumu war ama ben genısletmek ıstıyorum ve bunun ıcınde yardımseverler arıyorum bana arsıvlerını acıcak lar warmı acep?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bölüm sayıları neler? bir de ben x-menleri almak isterim sen nerden çektin? hatta çalışan bölümlerin mb sayılarını ve bölüm adlarını söylersen sevinirim.. anime dersek sharky çok geniştir bu konuda.. elimde anime olarak hack sign, vampire hunter d, ghost in the shell, hellsing var.. ayrıca elimdeki x-men koleksiyonunu genişletmek isterim.. X-men episode 3'e kadar hepsi var. Sadece 2si bozuk çıktı.. Ayrıca sendekiler benimkinlerden yüksek kaliteliyse çekinmeden alırım..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ıyı kalıte yazarım bolumlerın adlarını kuzenımden almıstım oda yedıtepede okuyor share en cekmıstır herhalde aa su anda yazamam yarın fılan yazarım cd ler arkımdada[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 unutmadan bıde 3 cd lık spıdey war o anıme den sayılırsa tabı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 x-men ve spider-man marvel comics'in eserleri.. yani amerikan çizgi filmi, anime ise japon çizgi filmleri.. anime olmasa da istiyorum örümcek adamı da x-men'i de..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 olur sende sımdı toplam kac cd lık anıme war ghost ın the shell fılan hepsını sole bende 9 cd lık war bıde ıst desın dımı?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 anime music videos: blur - song 2 (macross plus) all i want (fatal fury, street fighter) foo fighter- everlong (street fighter) iced earth - my own savior (berserk) linkin park - in the end (street fighter) metallica - enter sandman (evangelion) rob zombie - more human than human (evangelion) no control (street fighter) rammstein - du hast (x 1999) rabbit joint - legend of zelda (record of lodoss war) wamdue project - king of my castle (official)(ghost in the shell) Thing I hate (street fighter alpha) divx movies: ghost in the shell street fighter alpha vampire hunter d - bloodlust street fighter animated movie series: hack sign 1-23 hellsing 1-13 street fighter IIv - 1,3,4,6[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 hayır ankara..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 eh be murat ne b0s adamsın... 0turdugun sıranın 2 metre arkasında 0tuyorum:) sen kaLkmıs forumLardan ar$iw arıyorsun ehhe... :).. bk yazim simdi akLımda oLanLarı, cArsamba geLcem okula aLcım bi cıksın söLersin istedikLerini Divx movieLer; Ghost In the shell Perfect Blue Ninja Scroll Spriggan Fist of the north star Akira Perfect Blue Spirited Away Grave of the fire flies diziLer; Serial Experiment Lain (13böLüm,+intro&outro+bikac amv) Hellsing (13bölüm+amvler) Ghost in the shell (Stand alone complex-20bölüm) hack sign(bununda c.smbaya kadar bitiririm heralde bi kısmını cnku 25 bölüm falan sanırım) dragon ball z (79bölüm falan rm formatında) Love hina (24bölüm(2cd)+LH-Again01,02,03(1cd)+LH-spring,e.p,..(cd1) akLımda olanlar bunnar.. nese mesaj at k0nusuruz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ingilizce altyazılı veya direk ingilizce seslendirmeyse, ve kaliteliyse (yani aralarda atlama yoksa, bozulma yoksa) Şunları istiyorum: Film: Ninja Scroll Spriggan Spirited Away Grave of the fire flies Seri: Serial Experiment Lain (13böLüm,+intro&outro+bikac amv) Hellsing (amvler) Ghost in the shell (Stand alone complex-20bölüm)[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 jacabo sen de x-men, x-men evo ve spider-man'lerin bölümlerini yazsana :)[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yazıcam da cd lerı alamadımkı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Bone, hepsinin kalitesi cok iyi genelde divx zaten.. söyle kısaca bi bilgi verim.. ghost in the shell ingilizce zaten konusmalar, diger hepsi ingilizce altyazılı Ninja Scroll (vcd) Spriggan (vcd) Spirited Away (Divx) 512x272 Grave of the fire flies 608x368 Seri: Serial Experiment Lain (13böLüm,+intro&outro+bikac amv) (400x320) Hellsing(amvler) Ghost in the shell (Stand alone complex-20bölüm)(640x352) [Bu mesaj BlueStar tarafından 20 October 2003 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 buarada icq 3631064, mail [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bı atlama fırat yta ha bıde sendekı benım cd lerın bolumlerını yazsana[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 0lm bu forum sana yaramamış ... neyse X man evo, 101.103-107,112,113,201,205,208,108,203,204,209,210,212,213,216,,215,301-308 Xman anim;205,101,102,103,104,207,208,504,pryde of the xmen,308,309,316,406,304,-307,317,503 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 spidey lerıde yaz bıde carsamba getır su hedelerı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 istiyom istiyom hommm :hmm:[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Benim arkadaş xmen manyağıydı kalitesi biraz düşük olarak (bölüm ortalaması 75mb) 3. sezonun tamamı ve 4 ten biraz var. Kaliteyi düşük bulduğum için izlemedim hiç kıl oldum diyebiliriz. Bone nerde ikamet ediyorsun icabında seni xmenci elemanla konuştururum. Kendisi cd yazıcıda aldığından değiş dokuşunuz rahatça halledersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ap![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar