Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Gelcek olan varmi? Duel oneriyorum ;) *! Kilici ile yere hat ceker* Avaturk sunucusuna giremiyorum ama nedense :P baska bir sunucu varsa uygun...Son 2 saat..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 dual saber olum o..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 pardon o saberstaff oluyormuş.. bu arada nerde nasıl, benim korsan oyunla oynayabilcek miyiz 2 cd? Nefr'le bir türlü oynayamadım mesela.. 40 dolarlık oyuna bir de 50 dolar kargo parası vermek zorunda kalmasam habire orjinal kopya alcam da, korsanlara kalıyoruz mecburen..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 jaduel.mix.gen.tr var, fena değil. Ben takılıyorum arada. Haberleşelim keselim birbirimizi.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Hayır meydan okuyup okuyup kaçıyorsunuz ona bozuluyorum. =P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bone 50 $ kargo??? yuh alcaın siteyi bilmion olm sen www.lloydsgames.com ben genelde 2-3 oyun ısmarlıom burdan toptan alınca her oyun başına düşen kargo da azalıo haliyle[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Nefr nerde kaçan?Kim gösteR? ;] Acımam yani... "Cııııııv Cızzzzzzzz." Avaturk Server[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 dagger iyi mi bu site? Türkiye'ye gönderiyorlar, ve kargo da ucuz di mi?[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Nefr, dom ve ben mix'de takılıyoruz çoğu zaman, kesicek padawan arıyoruz :)[hline]5 [Bu mesaj Oky tarafından 17 October 2003 07:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Hala kapışacak adam bulamıyorum, bay geldi bot kesmekten, yok mu azıcık kendine güvenen jedi?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bakseeen.. senin bi aklını alayım o zaman hehe :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 War mı güveni olan? YARIN CUMARTESİ CUMARTESİ GECE SAAT 1:00 da AVATURK JK2-DUEL SERVERI! Elimde Bir adet Beleş avaturk kodu var Nefr yada Arci kimde yoksa haber verin,veriveriyim ;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 blackrose ile bende gelebilirim:) o dual sabercı ben staff:P[hline]I sense you jedi, you are weak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: Nefr, 24 October 2003 15:18 tarihinde demiş ki: Hala kapışacak adam bulamıyorum, bay geldi bot kesmekten, yok mu azıcık kendine güvenen jedi?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Ahh aha siz zamaninda gelseydiniz hepinizin filetosunu alirdim jk2 de...de yaslandik gomduk saber staff imizi topraga. saka maka bir yana ben burda adam gbi kopyasini buluyim geri donecem jk3 alemine.Lakin hepsi bunlarin beta ya...hala adam gibi olanini satmiyolar. Umarim yakinda gelir de alirim. O zamana kadar zavalli padawanlari kesmeye devam edin,. Guardian gelince hepinizi atacak academy den, Academinin Bas Guardian i. The Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mumi ping iyiyse ben gelirim öm den kodu yolla lütfen[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar