MacMordain Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 arkadaslar Kablo Modemı aldım buyuk bı hecesle her ayarı yaptım falan bı baktım ıcq bagkanmıyo neyse bı forum actım yardım edılebılrımı dıye ama sece lınk verılıo bnu lınklerde maıne acın fılan dıyo ama nasıl Hıc maın Yzısını Bulamadım tam Bın yardım PLs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Dediğim ayarları aynen yaparsan bu problemden kurtulursun. Main -> Preferences -> Connections -> Server Bölümünde proxy yazan yerin altındaki bölümde HTTPS' yi şeç. Keep Connection Alive' in yanında işaret olmasına dikkat et. Firewall Bölümüne geçip HTTPS' yi işretleyip Host bölümüne 63.238.139.247 port bölümüne 8080 yaz. Apply de ve ICQyu kapatıp aç. İyi muhabbetler. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 MAc icq versionunu verirsen daha ii yardımcı olucak ghaldszar.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mac ICQ için: File -> Security and Network -> Connections bölümünde Use Proxy' yi işaretleyip Protocol bölümünde HTTPS'yi sec ve altındaki Host bölümüne 63.238.139.247 port bölümüne 8080 yaz. Save tuşuna basıp ICQ yu takrardan çalıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar