Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Müziğe mi internete mi açayım karar veremedim.En sonunda buraya karar verdim.Hem daha fazla kişiye hem de çabuk ulaşır.Ben çok beğendim.Yalnız dikkat defalarca dinleyebilirsiniz (= http://www.youtube.com/watch?v=uVslhKq5B4k [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 20:57 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben pek beğenmedim. Tarz meselesi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Yokmuydu bu? Hatırlıyorum müzikte sanırım. Güzel bişi.. Aradım ama bulamadım. Emme hatırlıyom valla =) [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 20:59 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ben rastlayamadım valla.Açıldıysa kusura bakılmasın (= Ama bi kez daha gorulmesinin bi zararı yok ben çok eğleniyorum dinlerken (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 hiç beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 aa flamenko erkek arkadaşın sesi tam olmamış açıkçası. ayrıca bayan vokaller de çok öne çıkmış ,melodi eksikliği var, genelde ritm tuttukları bölümün ardından bir melodi ardından ritm ardından.. diye gider standart flamenko parçaları, zayıf kalmış biraz. ayrıca gitar çalan arkadaşlardan özellikle sağdakinin bilekleri bazen fazla eğri duruyor. teknik olarak yanlış o bakımdan yoksa bana ne :P ama kesinlikle berbat falan değil, hoş olmuş. edit : aslında müziğe açsaydın, daha uygun orası. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 01:15 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Güzelmiş sevdim ben laylay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 sesi güzel kadının baya. bi çok KOLPACIMIZDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=fax4T5ehTeQ&NR=1 bu daha güzel ama sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Oha yannız lan Hülya Avşar'a normalde uyuz olurum hatta bi kaşık suda boğasım falan gelirde bu filmde çarpıldım lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hatunun sesini beğendim ama öyle defalarca seyredilcek bişey uynadırmadı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bencede çok hoş olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 akşama kadar dinlettiler. kusturuyor bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 mp3 ünü bulan var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Yıldız Tilbe çakması vokallere HAYIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 harika bir uyum ve kompozisyon örneği...Flamenko'nun o icra ederkenki eğlenme ve neşesini aynen aktarmışlar bencede türkiyede daha çok görmemiz gereken bir tarz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar