sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 oha nouma 1. lig klubüyle anlaşmış bi tane ahuahah yalan dolan veya kelime oyunu falan diilse tabi... atv'de alt yazı geçti az önce.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 evt bende gördüm bizim stadyum da yazıodu. geçen sene bjk den kovulduğunda türkiye ye geri döncem falan diodu sonra gs alacaktı aldıydı falan bi sürü şey atıldı ortaya belki traş haberdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 haber traş değil galiba. denizlispor taraftarı stada getirebilmek için nouma yı almayı düşünüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Pascal Denizli de yaşayamaz, gereksiz olur. Seneye almaları daha zekice tabiki, en azından kombine satışı gerçekleşir..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 denizli ile maç başına 15 bin dolara anlaşmış ancak menejeri pascal ı katarlı bi klübe senelik 900 bin dolardan (rakam aynen böyle..) satmış, bunun üzerine pascal denizli ye seneye söz oradayım demiş bunları söyleyen denizli nin başkanı pascal ı istemelerinin başlıca sebebi ise tribüne daha fazla taraftar toplamak ve gündemde kalmakmış öyle diyor..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 delızlıde yarı besıktas sayılır yabancılık cekmez orda :)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'ya Gider Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 seneye kesin denizli forması aldırıom arkadaşa eauhhe PASCAL PASCAL PASCAL NOUMAAA NOUMAA NOUMAA PASCAL NOUMAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 oha yuzsuzluge bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ehe ben de alırım.. :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ehehe daha centilmen adamı nerden bulacaklar ki nouma işte[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Bu Nouma da eşeğin bi tarafına su kaçırdı yani.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 estel'e yürekten katılıyorum...[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 said: BonePART, 21 October 2003 04:05 tarihinde demiş ki: ya pascal nouma cidden sevdiğim bi oyuncuydu ne kadar galatasaraylıda olsam agresif oyuncuları severim ben ya birazda az tukurse tekme atsa enfe solcak aha benim düşüncemin aynısı zaten giderken "i'll be back demişti" :) [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 25 October 2003 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ehe gelir gelir.. gelse gelse bizim mahallede çocuklarla maale maçı yapmaya gelir... Aşağısı yukarısı kurtarmaz.kurtaramaz o hareketten sonra!..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 koparımm....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar