Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 .................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sparkcaster said: Fistan said: off dela 1 azmo 2 biri ap oyunda hero secer sonra repick atar sonra alt+F4 çakar, biri 2 kere öldümü oyundan çıkar falan bende destekliyorum adam olsun bu arkadaşlar pls. ahaha burda bana satasmis yine. SPARK SEVIYORUM SENI OLM SAKIN OL. SADECE OYUNDA ANTIPATIK OLUYORSUN HIRSLANINCA DEDIK. BU KADAR UZULME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 spark azıcık gururun varsa oyunu bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Nerde onda o gurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Allah boy vermiş, gerisini koy vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 saçım çıkıyo en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bide iyi hon oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hasdhashdfhahgsdf abi inanmıyorum ne güzel bi ss o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tamam lan gitmeyin ustune. hepimiz cesit cesit lamermisiz iste baksana. Ben master quitter, sly first blood verirse quit, alirsa devam ama MUTLAKA first bloodda adi gecer... kermit basta herkes kotuyken biraz bildigi icin prim yapar sonra herkes iyilesip kendisi sabit kalinca uzulur... kaan ali ve dela 3 lusunun oda arkadasi olmasi yuzunden bolunen oyunlar, yasanan dramlar... ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sparkcaster said: saçım çıkıyo en azından Ee? Bizde de var o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 delayi hele ayri bir case study olarak degerlendirmemiz lazim. bi ara khala kadar hirs yapip pro kasmaya calistigi donemleri bilirim,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sparkcaster said: bide iyi hon oynuyorum Bir de baya iyi ağlıyorsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 İki konuda da senden iyi adam, Emir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 inkar edemem, haklisiniz cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi eski topiclere bakıp bakıp gülüyorum of şu ssleri upload edip topic açsammı diye düşünüyom haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Tadıdır, yap öyle bir güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bence de gorelim halimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar