Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Süper bi oyuncak :) versiyon 1: http://www.youtube.com/watch?v=o4x-VW_rCSE versiyon 2(süper bu hehe): http://www.youtube.com/watch?v=GYGhmJD9LKc [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:12 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bunu sana yapmak istemezdim diye açılmışını vericektim ama açılmamış . Açılmalıydı . Güzel oyuncak , ama pahalı biraz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 pahalı ama ikinci videoda yakmış adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Of yazık günah ya . Bizim arkadaş da furby yaktıydı , ona müstahak ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 istiyorum ya bundan ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ahaa var mı bızım memlekette bundan kardese alam bı dane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ben evimde böyle gülen oyuncak istemem. Ağlayan siyah modeli yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bi de clocky var http://www.youtube.com/watch?v=ZZ_n6WT-1Gs benim de bundan almam lazım başkası fayda etmiyo :) Elmo Türkiyede de var, kulüpten bir arkadaşın doğum gününde almışlar ordan öğrendim zaten oyuncağı :) ama fiyatını bilmiyorum [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:19 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 noxite; http://www.youtube.com/watch?v=W7IxliAPjAk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ıyy tam kabus bu saat zorla uyandırır oyyy nefret ettim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ahahaha sağol. tickle me emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ahahaha tickle me emo süpermiş you are not the only one issues! ahahaha [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:23 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 i hate youu i hate youu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 aga tırstım 2. videoda.çaki aklıma geldi joseph joseph oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 oha hayvan. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:26 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 of sonlara doğru bide depik atıyho sadfpksaflsakfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: Xaenin üye § 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:13 [ özel msj ] Bunu sana yapmak istemezdim diye açılmışını vericektim ama açılmamış . Açılmalıydı . Güzel oyuncak , ama pahalı biraz . edit: aslında mesajım espri doluydu. ama link çalışmadı. tüm amacım, açılmıştı'yı url yapıp, http://www.hoplayanmanda.com/forum2/viewtopic.php?t=2266&start=0 şu linki verip sizi mandaya sokmak, spoiler içine de "ama mandada, ehieyy" yazmaktı. kekleyecektim sizi. olmadı. pişman değilim. yine olsa yine yaparım. beceriksizliğimin tekrar edeceğinden emin olsam yine yine yaparım. neyse. sonuç olarak cılkını çıkardım güzelim geyik bir postun. ama olur dimi o kadar. o zaman, kthxbb. afdsafs. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 01:48 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 brr. tam chucky olacak oyuncakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 150 dolar falandı ilk ilk çıktığında , 50 dolar civarına düşmüş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 lol be süpermiş cidden. tam rofl olmuş bu elmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: edit: aslında mesajım espri doluydu. ama link çalışmadı. tüm amacım, açılmıştı'yı url yapıp, http://www.hoplayanmanda.com/forum2/viewtopic.php?t=2266&start=0 şu linki verip sizi mandaya sokmak, spoiler içine de "ama mandada, ehieyy" yazmaktı. kekleyecektim sizi. olmadı. pişman değilim. yine olsa yine yaparım. beceriksizliğimin tekrar edeceğinden emin olsam yine yine yaparım. neyse. sonuç olarak cılkını çıkardım güzelim geyik bir postun. ama olur dimi o kadar. o zaman, kthxbb. afdsafs. Şöyle mi? Açılmıştı [spo]ama mandada, ehieyy[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 aynen. ama neden eziyosun şimdi. ben ezikliğimi sizle paylaşmışım saklamamışım. neden üstüme geliyosun anlamadım ki. SANA AVATARIMI ARMAĞAN EDİYORUM. yazamam şikayet ederler, afd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 süper bişey bu ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ahah süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 2. efsane lan eaheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar