jankis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 don't cry night train november rain we welcome to the jungle ı bilmekteyimdir .. başka tawsiyeleriniz ?[hline]EagleEye, 07 Ağustos 2002 17:34 tarihinde demiş ki: Benden önce mesaj atan herkezin forumlardan banlenmesini talep ediyorum (forum temizliği açısından) :P (no offence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 live and let die sweet child of mine knockin' on heaven's door var daha aklıma gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 civil war fourteen years[hline]özen gösteren anneler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Don't Cry[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 said: jankis, 20 Ağustos 2002 18:54 tarihinde demiş ki: don't cry night train november rain we welcome to the jungle ı bilmekteyimdir .. başka tawsiyeleriniz ?[hline]EagleEye, 07 Ağustos 2002 17:34 tarihinde demiş ki: Benden önce mesaj atan herkezin forumlardan banlenmesini talep ediyorum (forum temizliği açısından) :P (no offence) eheh[hline]EagleEye, 07 Ağustos 2002 17:34 tarihinde demiş ki: Benden önce mesaj atan herkezin forumlardan banlenmesini talep ediyorum (forum temizliği açısından) :P (no offence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 just Don't Cry =)[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 You could be mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2002 knockin' on heavens door, en hit parçalarından zaten, onu mutlaka dinle. promises vardı sonra güzel, var büssürü işte.. :p[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Estranged Shotgun blues Pretty tied up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2002 Yesterday(ozellikle) civilwar sofine estranged pretty tied up[hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormrider Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2002 bence Live Era '87-93' albumunu alirsan ii edersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer_gnr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Estranged[hline]Sometimes I Wanna Kill Sometimes I Wanna Die Sometimes I Wanna Destroy Sometimes I Wanna Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 you're crazy ve my michelle unutulmuş dedikleri gibi live era'yı bi al... ha bide one in a million[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Live era 87-93 ü al onu dinle şahsen ben neden o yıllarda bu yaşımda değildim diyorum estranged Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer_gnr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Appetite For Destruction Welcome To The Jungle It's So Easy Nightrain Out Ta Get Me Mr. Brownstone Paradise City My Michelle Think About You Sweet Child O' Mine You're Crazy Anything Goes Rocket Queen Use Your Illusion 1 Right Next Door To Hell Live And Let Die Don't Cry (Original) Perfect Crime You Ain't The First Bad Obsession Back Off Bitch Double Talkin' Jive November Rain The Garden Garden Of Eden Don't Damn Me Bad Apples Dead Horse Coma Use Your Illusion 2 Ciwil War 14 Years Yersterdays Knock On Heavens Door Get In The Ring Shoutgunblues Break Down Prety Tied Up Locomotive So Fine Estranged You Could Be Mine Dont Cry My World Diger Albumler (Bunlarda SAdece Bazi Sarkilar Guzel Patience Since I Dont Have You Aint Fun Kisaca Guns NRoses in bir kac sarkisi haric hepsiiii[hline]Adalete giden yol bencillerin cürümleri, kötü adamlarin despotlugu ile bezenmistir. Merhamet ve iyiniyet adina karanlik yolda güçsüzlere yardim eden, kutsanmistir Çünkü, kardesinin koruyucusu, kayip çocuklarin kurtaricisidir o.Ben kardeslerimi zehirlemek ve yok etmek isteyenlerden acimasizca intikam alacagim. Onlari gülümseyerek cezalandiracagimki, intikam alanin ben, yani Lord GNR nin kendisi oldugunu anlasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crippmind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Coma ya nasıl kötü parça dersin.......[dumur]....[hline]A-------| C----:<ııııco==|ı E-------|/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Rocket Queen i yazmayan ve de Coma ya kötü şarkı diyen zihniyetleri kınıyorum ;)[hline]smthng bout sex&dirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Garden of eden tabı kı LoL[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 gaLiba herkes topic in yeni açILdIğInI sandI yazIyo... 20 August 2002 biraz dikkat :D jankis $imdiye onLarI ezberLemi$tir :D[hline]icQ=135954330 sakIn tIkLama ziLyon tane pencere acILIr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 git dont cry ın video clibini çek budur[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 One in a million[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 abi it's so easy i unutmussunuz? :) sonra welcome to the jungle Since i don't have you dawn on the farm aint it funy attitude black leather Rocket Quenn i don't care about you Fak ÿuuuu[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ya kazaa da guns n'roses ın doğru düzgün hiç bişeyini bulamıom hep bölük bölük fln çıkıo. lol. sweet child o mine patience november rain diyim bende. en sevdiklerimden.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! [Bu mesaj metboy tarafından 25 October 2003 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar