Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

makne alcam

Cuce

Öne çıkan mesajlar

bunu yaptım önerinizi alıyım

ABIT FATALITY NF590 AM2 940 FWSLI ANAKART

4GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2)

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ AM2 940 3.0 GHz

SAMSUNG 400 GB 7200 RPM 16MB CACHE SATAII HARDDISK

ASUS EN8600GTS DX10 256MB PCIEX EKRAN KARTI

aha bu işte bi yorum yaparsanız memnun olurum
Sosyal ağlarda paylaş

simdi tecrubeden soyliyim abit ten uzak dur turkiyede
alirsin calisir bir ariza yaparsa yandin
abit in ithalatci problemi yuzunden garanti olayi cok karisik benim aldigim x700 kart kendi kendine yandi veridk garantiye (3 aylik kart) ugras didin efendim yokmus ellerinde vs vs

abit in turkiye temsilcisini buldum cep telefonunu aradim diyorum ekran akrti arizalandi gpu yanmsi direk ancak kart bulamiyorlar 3 hafta oldu madurum

dialog aynen su
-ehmm abit anakart alin bitane tavsiye ederim
-ekran karti benim arizalanan
-anakart peki?
-anakartim abit zaten
-ha, peki sorununuz neydi
-ekran akrti yandi yenisini bulamiyorlar madurum en son sizi aradim
-hmm x700 muydu peki onun yerine anakart versek?
-.... bakin ekran akrti acil lazim anakartim var zaten markasida abit gene
-anakarta ihtiyaciniz yok yani hmm
-...
-ekran akrtimi demistiniz
-evet...
-ben bi arasitiriyim sorustirim 2 gune kesin sizi ararim belki depolarda filan vardir
-tesekkur ederim...
-adios

bida arayan soran olmadi haliyle adamda cikamdi bir daha telefonlarima en sonunda abit olmadigi icin 300 kagitlik ekran kartindan 100 doalrmi ne kesip dandik palit bi kart verdiler oturdum agladim

ha belki duzelmislerdirde risk etme derim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce 20 Eylül 2007, Perşembe - 19:51 tarihinde demis ki:
korax anlamadım ben dediklerini

E6750 falan diye yazdıklarım intel işlemci modelleri.Anakart ise gigabyte markası p35 ds3 modeliydi.DDR2 ve DDR3 ram desteği var.Yani geleceğe yatırım yapabileceğin bi anakart.E6750 bence iyi bi model intel işlemciler içinde.Tabi 4 çekirdekli işlemci istemiyosan.

Crossfire ATI kartlar için.Nvidia kartlar için SLI desteği var.Ayrıca SLI desteği olan anakartta Crossfire,Crossfire desteği olan anakartta SLI desteği yok.Öyle bi kart geliyodu diye bi haber okudum bi ara ama bilmiyorum.

8800 ile 8600 arasında baya bi fark var.Birisi 320 bit diğeri 128 bit.Birisinde 32 iş hattı 8800 de 96 iş hattı var.

Ayrıca arkadaşında dediği gibi bazı ekran kartlarının 100 watt'tan daha yüksek güç tüketimi var.2 tane aldığını düşünürsen daha hdd'ler ram'ler işlemci anakart derken enaz 600 watt bi psu alman gerek.
Nvidia alırsan SLI destekli bi anakart almaya dikkat et,

Ps:fatality sli destekli zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

yok o kısmını anladım zaten,
şimdi bi kez intele kılım öle bi durum var onun dışında, intel'lerden render alırken hiç bi zaman duzgun verim alamadım bu yuzden amd den şaşıcağımı sanmıyorum,

8800'le 8600 arasında bi yandanda ciddi fiyat farkı var biri 300 diğeri 400 (vatan bilgisayarda öle en azından daha doğru bi fiyat bulursanız lütfen linkleyin)

şimdi sli desteği nedir anlatabilirmisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Nvidia = SLI
ATI = Crossfire

bundan ibaret.

unutmadan fiyatlar için gigatek'e bakabilirsin oldukça uygun diğer bilgisayarcılara göre ve güvenilir.

8600 gt sonic plus+ 127 $ + kdv ye aldım.DX9 oyunların hemen hepsinde full detay oynuyorum genelde.DX10 oyunlarda nekadar iyi olur bilemiyorum.Zamanı geldiğinde yükselteceğim bende simdi beklemek istemediğim için 8600 aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...