b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yaa diğer konulara baktım ama pek bi şey anlamadım biri bana şunları uzun uzun anlatabilir mi iyice anlamam için ON=@Equip MORE1L=+(*(+))/5000>) ON=@UnEquip IF (<(*(+))/5000>)) REMOVE ELSE MORE1L=+-(*(+))/5000>) ENDIF yani burda ney nedir neyi deiştirirsem ne olur hangi skill için neyi ayarlamam gerek bunları anlatırsanız sevinirim bir diğer sorum da spellere bu bonus olayını nasıl yaparım?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true [Bu mesaj Bivrip tarafından 25 October 2003 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bunu bütün silahların altına koy[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ama değiştirmek istiyorum bunlarla oynamak istiyorum ve başka skillere de bonus koymak istiyorum bu koddan hiç bir şey annamadım[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 valla ne yalan söyliyim bende anlamadım :-)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
Öne çıkan mesajlar