b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yaa diğer konulara baktım ama pek bi şey anlamadım biri bana şunları uzun uzun anlatabilir mi iyice anlamam için ON=@Equip MORE1L=+(*(+))/5000>) ON=@UnEquip IF (<(*(+))/5000>)) REMOVE ELSE MORE1L=+-(*(+))/5000>) ENDIF yani burda ney nedir neyi deiştirirsem ne olur hangi skill için neyi ayarlamam gerek bunları anlatırsanız sevinirim bir diğer sorum da spellere bu bonus olayını nasıl yaparım?[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true [Bu mesaj Bivrip tarafından 25 October 2003 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bunu bütün silahların altına koy[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ama değiştirmek istiyorum bunlarla oynamak istiyorum ve başka skillere de bonus koymak istiyorum bu koddan hiç bir şey annamadım[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 valla ne yalan söyliyim bende anlamadım :-)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar